Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| E vremea schimbării !!! Să ducem Sălciua, din nou, acolo unde îi este locul

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Publicitate electorală| E vremea schimbării !!! Să ducem Sălciua, din nou, acolo unde îi este locul

Oamenii uitați… .Aceștia suntem noi, locuitorii din Sălciua. În loc să trăim, înainte de orice, decent, din ceea ce producem, am devenit povara și sluga autorităților, când, de fapt, lucrurile trebuie să stea taman invers. E VREMEA SCHIMBĂRII !!!

Trebuie să întelegem odata ce se petrece în această comunitate tăcută, harnică și debusolată și încotro mergem, dacă vrem să ducem Sălciua, din nou, acolo unde îi este locul.

 Ce vreau să fac ?
  1. LOCURI DE MUNCĂ.

În primul rând sprijinirea tuturor celor care oferă un loc de muncă în comună . Stimularea începerii de noi afaceri în comună, oferind consultanță și chiar intrarea Primăriei, ca partener, în afacere, până se pune pe picioare. Crearea, în cadrul Primăriei, a unui compartiment specializat, din personalul existent exclusiv pentru consultanță și accesarea de fonduri europene .

  1. INVESTIȚII.
  2. Regularizarea văilor care ne fac probleme la fiecare ploaie serioasă, Valea Largă, Valea Morilor, Vașea Matrii, Valea Mușchiului.
  3. Drum Valea Largă – Satul Valea Largă este izolat la fiecare ploaie serioasă. În acest moment, drumul de acces este drum județean. Cu sprijinul domnului Clement Negruț, viitorul președinte al Consiliului Județean Alba, îl vom face.
  4. Peștera Huda lui Papară – Un obiectiv turistic de o frumusețe rară, pe care foarte puține comune îl au,  zace de treizeci de ani neamenajat .A ajuns, nu se știe pe ce căi, (în Primărie nimeni nu știe cum), în administrarea unei firme private. O să readucem acest obiectiv, din nou, în patrimoniul comunei Sălciua și o să-l amenajăm, pentru a putea fi vizitat de oricine dorește. Acest obiectiv trebuie să fie “floarea de colț” pentru turismul local. Povestea cu liliecii nu stă în picioare, nicio lege nu spune că nu o poți face.

INCOTRO ?

              Păstrăm direcția actuală- PNL- și în 15 – 20 ani dispărem ca și comunitate, dacă nu facem nimic să ajutăm tinerii să se stabilească în Sălciua. Din peste 2000 de locuitori am ajuns la 1400. Direcția -PSD- care nu se dezminte nici acum, prin candidatul său, colaborator al securității încă din armată (1975), până în 1989 și cine știe și acum pe cine și cui toarnă (sentința definitivă a Curții de Apel București nr. 5110/14.09.2011), cu dosar penal de mărturie mincinoasă, prins declarând că nu a fost colaborator al securității, direcție care bagă comuna, urgent, în marșarier. Direcția- PRO ROMANIA-  nu se știe care va fi, atâta timp cât candidatul lor, dintr-un om care toată viața  a fost eminamente de dreapta a sărit în stânga. Se pare că, la partidul lui Ponta, e treaba cu săritul dintr-o barcă în alta.

E VREMEA SCHIMBĂRII !!! E timpul să înțelegem că noi hotărâm prin puterea  votului in ce directie îndreptăm comuna noastră.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea