Publicitate electorală| DREPT LA REPLICĂ. Alin Stanciu: Tramvaiul USR-PLUS Alba a deraiat

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Sunteți la fel de convingători când spuneți că mai sunt și alții care lipesc afișe electorale cu domnul Gabriel Pleșa, în afara membrilor USR-PLUS, precum când ne promiteți tramvaie în municipiul Alba Iulia.

Pentru USR-PLUS, capitolul credibilitate a fost înfrânt odată cu anunțul construirii unui nou spital, fără argumente financiare. Hârtia suportă orice aberație și din pix orice se poate face.

Rețeta USR-PLUS pentru Alba Iulia este simplă – bazată pe minciună cu nerușinare, fiind convinși că nu pot demonta alții cât pot ei minți. Dacă ei nu s-ar fi convins că au atins în această campanie electorală nivelul maxim de ridicol ar fi spus că toți ceilalți candidați s-au întâlnit și au complotat împotriva domnului Gabriel Pleșa. Și altceva mai bun decât să lipească, în miez de noapte, afișe în locuri interzise nu au găsit. Ne-ar fi promis, de asemenea, că prin grija USR-PLUS, după 27 septembrie, Soarele se va învârti în jurul Pământului, iar următorul summit G7 va avea loc aici, la Alba Iulia.

ELIT

Cert este că tramvaiul Alianței USR-PLUS a deraiat și nu mai poate fi repus pe șinele minciunii în care nimeni nu mai crede.

Alin Stanciu

Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria municipiului Alba Iulia

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/

-CUI mandatar financiar județean 21200019

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro