Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Cum ne bagă CJ Alba mâna în buzunar!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1. Ce este APA CTTA pe limba noastră? Este o companie controlată de Consiliul Județean Alba care emite facturi de APĂ și CANALIZARE pentru fiecare locuitor din județul Alba, care este racordat la rețeaua de apă și canal.

2. Cine stabilește prețul plătit de noi? Conducerea CJ Alba este cea care aprobă prețul pe care îl plătim la APĂ și CANALIZARE la nivelul județului Alba. Deci Ion Dumitrel și gașca lui de PD-L-iști (PNL) decid cât de mult să plătim!

3. De ce plătim mai mult decât Cluj sau Sibiu? Pentru că PARTIDUL-STAT PNL are câțiva directori numiți politic la APA CTTA care iau salarii și prime de peste 25.000 de lei/lună! Adică 250 milioane de lei vechi/lună!!! Salariile și primele acestora sunt decise de Ion Dumitrel și gașca lui de PD-L-iști (PNL)!

Voi impune un preț corect pentru județul Alba și salarii decente în cadrul APA CTTA!
Pentru prima dată după 30 de ani, ACUM chiar avem o alternativă! Singura ALDErnativă reală!
#fermierulroman #cjalba #departeata #gospodaripentrualba

IOAN LAZĂR
Candidat ALDE la Președinția Consiliului Județean Alba

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE UNIREA PRES SRL, portal web www.ziarulunirea.ro, Cod unic mandatar financiar coordonator 21200063


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea