Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Clement Negruț pentru Alba, județ prosper și puternic!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Clement Negruț pentru Alba, județ prosper și puternic!

Președintele PMP Alba, Clement Negruț, se prezintă ca fiind cel care a luptat întotdeauna pentru cei pe care îi reprezintă și declară că o va face în continuarecu aceeași energie și cu aceleași gânduri bune pentru poporul din care face parte.

Activitatea de lider național al Partidului Mișcarea Populară este cunoscută, Clement Negruț fiind una dintre vocile puternice de la nivel național, contribuind activ atât ca parlamentar până în 2016, dar și fiind implicat în prima linie în proiectele pe care PMP le-a susținut și materializat, în proiecte de lege din Parlament privind reducerea numărului de parlamentari la 300, alegerea primarilor în 2 tururi, eliminarea pensiilor speciale, transparență totală în administrație, introducerea votului prin corespondență și a votului electronic, utilizarea gazelor românești în folosul românilor.

Este unul dintre parlamentarii inițiatori ai proiectului de lege privind reducerea numărului de parlamentari la 300.

 ”Cred că e vremea ca în județul Alba să se aplece cu seriozitate asupra lucrurilor cruciale – locurile de muncă, dezvoltarea economică, creșterea demografică și o atenție deosebită înspre viața cetățenilor. (…) Dacă județul Alba băltește în continuare în această slabă dezvoltare economică și administrativă nu are nicio șansă ca într-o viitoare reorganizare administrativă a țării să devină reper pentru întreaga zonă. Cred că în Alba se dorește să nu fie prea mare atenție, din maimulte puncte de vedere.“

Clement Negruț a construit împreună cu ceilalți colegi o echipă frumoasăla Alba, trecând peste toate piedicile și greutățile întâlnite, reușind să fie una dintre organizațiile cele mai bune ale PMP din țară. A afirmat că acest lucru se datorează tuturor membrilor și simpatizanților pe care i-a și asigurat că va continua drumul, că munca, respectul, prietenia, loialitatea vor fi valorile după care își va desfășuraactivitatea pe mai departe. Este convins că lucrurile temeinice se fac cu greutate, dar că munca susținută și dăruirea vor fi parte din succes.

În toate proiectele pe care le are în vedere Clement Negruț, se pune accentul pe îmbunătățirea nivelului de trai al populației, pe calitatea vieții. Își dorește reechilibrarea acestui județ din punct de vedere al prosperității. Pentru că de aici pleacă totul. Acesta consideră că doar așa se poate face și educație de calitate, că doar așa putem avea și o populație sănătoasă și investiții. Sunt părți întregi din județ în care lipsesc locurile de muncă, lipsește un trai decent. Oamenii pleacă spre Alba Iulia ori spre Sibiu spre a-și câștiga existența și firesc ar fi să o poată face în localitatea lor.

Referitor la sistemul de sănătate, Clement Negruț crede că cetățeanul trebuie să aibă deplină siguranță ori de câte ori apelelează la acesta. Omul trebuie să aibă un confort și o siguranță astfel încât să aibă certitudinea că se întoarce acasă sănătos și fără să aibă o altă problemă. Crede că, pe acest palier, trebuie să existe o altă abordare și o altă viziune. Asta pentru că domnia sa consideră că accesul la un sistem de sănătate de bună calitate este un drept constituțional.

Clement Negruț nu e genul de politician care să spună că nu s-a făcut nimic bun, dar e convins că trebuie să ieșim dintr-o anumită matriță, să ne adaptăm situației și timpurilor. Din cauza nepăsării ori a neimplicării, o parte dintre proiectele bune au rămas fără ecou. Tocmai de aceea, candidează la Președinția CJ și consideră că este nevoie de o „mână de fier“, respectiv de o personalitate hotarâtă să pună în aplicare tot ceea ce este bun și constructiv. Nu se angajează la lucruri extraordinare, neverosimile, dar când spune că face…FACE!

Clement Negruț este candidatul PMP pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Alba.

Proiectul politic al candidatului Clement Negruț pentru Alba este „Județul prosper și puternic“ deoarece, așa cum știți, spune candidatul, „județul a fost printre cele mai puternice din punct de vedere economic. Să știți că atunci când intru într-o competiție îl văd pe cel din fața mea ca pe un adversar, iar cel mai bun să câștige.“
Dincolo de toate dezideratele din teritoriu, Clement Negruț își asumă faptul că a contribuit la proiectele PMP, la cele 5 direcții majore de acțiune pe care Guvernul le-a și preluat. Mai mult, își va baza activitatea pe principiul transparenței totale în administrație. Oamenii trebuie să știe cum se cheltuie banul public și acest principiu va fi respectat de echipa Negruț la Consiliul Județean Alba.

De aici încolo, se presupune că oamenii capabili vor și reuși. Iar Clement Negruț lucrează cu cei competenți și are cea mai bună echipă cucare va aduce victoria.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea