Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| BLAJUL, ZONA TÂRNAVELOR ȘI ALBA!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
La data când citiți acest articol mai sunt câteva zile până când vom merge cu toții la urne pentru a decide cum vom dezvolta comunitatea noastră, în ce mod și cu ce ritm vom face pașii pe drumul cel bun de construire a Blajulului, ca un oraș pentru viitorul copiilor noștri!

Votul de duminică este hotărâtor! Prin vot veți ajuta acum Blajul să continue buna guvernare și să facă saltul decisiv spre Blajul european!

Administrația Blajului, legitimată prin vot, are șansa să abordeze următorul mandat cu motoarele turate pentru a atrage maximum posibil din sursele de finanțare puse la dispoziția comunităților locale! Această perioadă trebuie gestionată bine de către o echipă puternică, care să nu rateze șansa dezvoltării Blajului prin compromisuri, majorități schimbătoare sau experimente propuse de reprezentanţii unor partide mici, fără relevanţă la nivel judeţean sau naţional!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Până acum am arătat tuturor că Blajul este comunitatea în care se poate și am reușit în echipa formată din Blăjeni, Gheorghe Valentin Rotar – Primarul Blajului și Consiliul Local, Ion Dumitrel – Președintele Consiliului Județean Alba și Consiliul Județean, iar principiile pe care s-a bazat programul de dezvoltare a Blajului au fost: respectul, competența și bunăstarea – într-un cuvânt performanța! Încrederea în forțele noastre, viziunea de devoltare responsabilă și seriozitatea în cuvântul dat au fost cheia reușitei Blajului!

Stă numai în puterea noastră ca duminică, prin vot, să desăvârșim parcursul european al Blajului, care poate și trebuie să reușească în viitorul mandat atragerea a 80.000.000 de euro din fonduri europene! Pentru asta este necesar să rămânem în aceeași componență câștigătoare, formată din: Blăjeni, Gheorghe Valentin Rotar și echipa de consilieri locali de pe listele Partidului Național Liberal (P.N.L.) – oameni cu abilități dovedite în administrație, oameni pregătiți profesional și cu atitudine morală demnă de Blaj! Lângă noi, ca partener de peste 15 ani, se alătură prietenul Blajului – Ion Dumitrelcandidatul pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Alba, cu lista sa de consilieri județeni!

Un vot masiv în favoarea acestei echipe de succes va consolida poziția Blajului de capitală a comunităților de pe Valea Târnavelor, oferindu-ne totodată capacitatea administrativă de a promova, la nivel județean și național, proiectele de dezvoltare ale Blajului și Zonei Târnavelor! De aceea vă îndemn ca duminică să nu stați acasă! Nu-i lasați pe alții să decidă în locul dumneavoastră! Nu faceți greșeala să considerați că echipa noastră este deja câștigătoare! Voturile se numără la sfârșit, iar succesul candidaților   Partidului Național Liberal (P.N.L.), în fapt echipa noastră, formată  din –   Blăjeni, Primarul Blajului – Gheorghe Valentin Rotar și Consiliul Local Blaj, Președintele Consiliului Județean – Ion Dumitrel și Consiliul Județean Alba, trebuie concretizat printr-o participare mare la vot și printr-un vot masiv în favoarea candidaților noștri!

Un astfel de vot va conferi legitimitate, va crea majorități clare în Consiliul Local și în Consiliul Județean, astfel încât orice barieră aflată în calea proiectelor de dezvoltare să fie înlăturată, iar dezvoltarea Blajului să continue, bazată pe relevanța dată de suportul votului comunității! Recomand de asemenea cetățenilor din Zona Târnavelor să voteze candidații Partidului Național Liberal (P.N.L.) atât pentru Primar, cât și la Consiliul Local. O echipă liberală la Blaj, la Consiliul Județean Alba și în comunitățile din Zona Târnavelor va avea șansa să continue bunele practici în administrația locală și să asigure dezvoltarea unitară a întregii zone!  Este un exemplu de succes în toată Transilvania care trebuie continuat și numai în acest fel Zona Târnavelor va avea un cuvânt de spus la nivel județean și relevanță la nivel național!                                         Acum se hotărăște viitorul Blajului, Zonei Târnavelor și Județului Alba iar decizia, despre dezvoltarea noastră, trebuie să o luăm cu toții sau cât mai mulți dintre noi!  De aceea, vă îndemn pe toți: Haideți la vot! Votul dumneavoastră este pentru Blaj, pentru viitorul copiilor noștri și pentru Alba! Pentru a reuși este nevoie de un vot masiv acordat candidaților Partidului Național Liberal (P.N.L.), în fapt echipa formată din Blăjeni, Gheorghe Valentin Rotar – Primarul Blajului și Consiliul Local, Ion Dumitrel – Președintele Consiliului Județean Alba și Consiliul Județean,    Un vot masiv pentru echipa noastră înseamnă o majoritate clară – garanția reușitei proiectului de dezvoltare a Blajului european!

Pe 27 Septembrie nu stați acasă, Veniți la vot!  Este vorba despre Blaj și despre viitorul nostru comun!    Votează pentru Blaj și Alba. Contează acum!                                                                                 

MERGEȚI CU ROTAR ȘI BLAJUL VA FI BINE!

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea