Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Alina Coltor (USR PLUS)- Scrisoare deschisă către locuitorii Comunei Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Numele meu este Alina Coltor, sunt economistă și candidez din partea USR PLUS pentru Primăria Comunei Vințu de Jos. Am absolvit studii universitare în domeniul științelor economice și în domeniul ingineriei mediului, la instituții de învățământ superior din Alba Iulia și Timișoara. Sunt căsătorită și mamă a 3 copii minunați. Am lucrat atât în mediul privat, cât și ca angajat la stat. Sunt o fire dinamică, muncitoare și am ales să candidez la funcția de primar al comunei Vințu de Jos deoarece apariția copiilor în viața mea m-a făcut să resimt și mai tare neajunsurile din comunitatea în care trăim.

Am alături o echipă redutabilă, de oameni harnici și care doresc schimbarea în bine a comunității.
Câteva dintre ideile din programul pentru dezvoltarea comunei Vințu de Jos, pe care le propun alături de echipa USR PLUS, sunt următoarele:

– Înființarea unei creșe și a unei grădinițe cu program prelungit,
– Implementarea unui program eficient de tip after-school pentru copiii de la grădiniță și școală,
– Asfaltarea drumului de pe Valea Vințului,
– Crearea unui spațiu de joacă modern și sigur pentru copiii de la școală,
– Transparentizarea activității primăriei,
– Crearea unui parc modern în comună,
– Repunerea pe picioare a echipei de fotbal ,
– Proiecte pentru ajutorarea familiilor tinere,
– Susținerea evenimentelor culturale din comună,
– Crearea unui brand local pentru micii producători,
– Crearea unui traseu turistic care să cuprindă zone pitorești din Vințu de Jos, Valea Vințului, Inuri, Zlatna și includerea lui pe lista obiectivelor turistice din Alba,
– Implementarea unui program eficient de curățenie în comună și de colectare selectivă a deșeurilor,
– Transparență în cheltuirea banilor publici și implementarea bugetării participative,
– Atragerea investitorilor în comună și crearea de noi locuri de muncă.

Am pornit cu mare încredere pe acest drum, mai ales că vedem cu toții că în comuna noastră este nevoie urgentă de o schimbare în bine. Avem atâția oameni care ne susțin și nu vrem să-i dezamăgim. Cu toții ne dorim o administrație locală care să fie tot timpul în slujba cetățenilor și care să fie interesată de problemele lor. A sosit momentul schimbării clasei politice dominante din comunitatea noastră! Am convingerea că împreună putem transforma Vințu de Jos în acel loc pe care cu toții ni-l dorim. Am susținut de la bun început proiectul USR PLUS și, în special, implicarea tinerilor în dezvoltarea comunităților în care trăiesc.

Consider că pot candida cu succes pentru funcția de primar, deoarece cunosc foarte bine nevoile social-administrative ale cetățenilor și am alături o echipă de oameni serioși, onești și buni profesioniști care se angajează să fie în permanență vocea cetățenilor în Consiliul Local. Iar cine vrea, de exemplu, să ne propună un proiect care să ajungă în Consiliul Local Vințu de Jos, poate oricând să ne scrie ideile la adresa de internet [email protected]. Suntem aici pentru toți concetățenii noștri. Pe 27 septembrie acordați o șansă oamenilor care pot să dezvolte comunitatea dumneavoastră.

OAMENI CA TINE SCHIMBĂ ALBA ÎN BINE!

Pe 27 septembrie, votați Alina Coltor pentru Primăria comunei Vințu de Jos și echipa de consilieri locali USR PLUS!

Votați Mihail David pentru Președinția Consiliului Județean Alba și echipa de consilieri județeni USR PLUS!

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS), PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/,
Cod mandatar financiar 21200391


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea