Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Alin Stanciu: I-am invitat pe domnii Paul Voicu și Gabriel Pleșa la o dezbatere electorală. Aștept cu nerăbdare răspunsurile lor!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Am convingerea că dezbaterea este unul dintre elementele importante ale democrației – care ajută oamenii să aleagă în cunoștință de cauză – și nu vreau ca această campanie electorală să se termine fără o ”confruntare” de idei, proiecte și soluții pentru viitorul municipiului Alba Iulia.

De aceea, i-am provocat pe domnii Paul Voicu și Gabriel Pleșa la o dezbatere electorală, o invitație în acest sens fiind transmisă, astăzi, de către PSD celor două formațiuni politice, PNL și Alianța USR-PLUS. Aștept cu nerăbdare răspunsurile lor, urmând ca după primirea acestora, în cazul în care vor fi afirmative, să convenim asupra detaliilor organizatorice.

Fac publice o parte dintre întrebările mele pentru cei doi candidați.

În contextul în care podul de la Partoș, de peste râul Mureș, nu este al Primăriei Alba Iulia, iar astfel autoritatea locală refuză orice implicare, pe domnul Paul Voicu îl voi întreba:

Al cui este sistemul public de canalizare, ștrandul de la Schit, Stadionul ”Cetate”, parcurile de joacă pentru copii? Cine trebuie să se ocupe de îngrijirea spațiilor verzi, înființarea de noi creșe, locuri de parcare, trotuare, piste de bicicliști și zone de agrement? Cine ne poate scăpa de invazia țânțarilor din timpul verii sau de porcii lăsați să crească pe străzi?

În contextul în care a fost viceprimar timp de 4 ani, în municipiul Alba Iulia, pe domnul Gabriel Pleșa îl voi întreba:

De ce nu a făcut, până acum, ceea ce astăzi promite că va face în următorii patru ani? De ce nu a fost reabilitat Stadionul ”Cetate” așa cum a afirmat că se va întâmpla în nenumărate rânduri? Dacă ar fi fost susținut de către PNL ar fi candidat din partea celor despre care astăzi spune că au distrus ultima fărâmă de liberalism în Alba Iulia?

La rândul meu, voi răspunde cu onestitate, respect și colegialitate la fiecare întrebare!

Voi munci, alături de echipa de consilieri locali ai PSD, pentru a oferi albaiulienilor siguranța unui trai mai bun, pentru a face din Alba Iulia un oraș prosper, prietenos cu oamenii, în care calitatea vieții să crească de la un an la altul.

Cu respect,

Alin Stanciu,

Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria municipiului Alba Iulia

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
EXECUTAT de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro
CUI mandatar financiar județean 21200019

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea