Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Alin Stanciu: Dezinformarea nu ajută la terminarea lucrărilor, ci doar produce confuzie în rândul elevilor!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Domnul Paul Voicu știe că administrația din conducerea căreia a făcut parte a neglijat serios educația de când școlile au trecut în subordinea primăriilor și face tot posibilul să recupereze decalajele în mediul online, ilustrând o situație vădit disproporționată față de cea reală, împachetată în promisiuni deșarte, cu care sigur nu va ajunge departe.

Concret, domnul Paul Voicu anunța miercuri, 2 septembrie, între multe alte promisiuni, pe pagina sa de Facebook, că până la începerea anului școlar se vor finaliza, cu termene devansate, toate lucrările la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian”. În aceeași zi, părinții elevilor erau informați că în perioada 14 septembrie – 10 octombrie 2020, cursurile la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” se vor desfășura online, după un orar stabilit la nivelul școlii, între orele 8.00 – 15.00, la liceu și la învățământul profesional. Decizia a fost luată în contextul în care sediul colegiului este în reabilitare. Într-adevăr, lucrările se apropie de finalizare, și este foarte bine că Guvernul PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, a alocat bani pentru această investiție, cofinanțată ulterior din bugetul local.

De altfel, nu este singura dată când domnia sa anunță că lucrările se vor finaliza înainte de începerea anului școlar, oferind speranțe elevilor că vor putea reveni la școală în luna septembrie.

În programul echipei PSD Alba Iulia pentru următorii patru ani, asigurarea cadrului necesar pentru furnizarea serviciilor privind educația și investițiile în creșe, grădinițe și școli ocupă un loc important. Copiii sunt viitorul acestui municipiu, iar noi suntem responsabili să le asigurăm condiții propice dezvoltării, un mediu sănătos și suficient oportunități, astfel încât ei să rămână acasă! Promisiunile neîndeplinite nu ajută, ci sădesc neîncredere și confuzie. Neadevărul este ca uleiul în apă: iese tot timpul la suprafață.

Alin Stanciu,
Candidatul Partidului Social Democrat pentru primăria municipiului Alba Iulia
Pentru un oraș prosper!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
EXECUTAT de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro
CUI mandatar financiar județean 21200019


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea