Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| „ALBA IULIA NU APARȚINE PRIMĂRIEI ALBA IULIA”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcarea din fotografie, aflată în domeniul public, „situată în fața Grădiniței Nr. 12,din str. Energiei, nu aparține” nici ea primăriei Alba Iulia. Și ea,ca și multe alte locuri din oraș, aparțin unor șmecheri care de 30 de ani își bat joc de noi, ne fură, ne înșeală și ne mint.

Sunt aceiași oameni care, de 30 de ani, se folosesc de orașul Alba Iulia ca să se îmbogățească..Transferând, an de an, printr-o sită numită primăria Alba Iulia, bugetul local în conturile lor, au adunat averi imense, în timp ce albaiulienii nu dispun nici măcar de o amărâtă de sală de sport sau de o parcare publică.

În lăcomia lor, după ce au scumpit la maxim impozitele, transportul în comun, apa de ploaie, care nu este, sau strângerea gunoiului menajer, au trasat cu vopsea niște spații, pe marginea drumurilor, pe care au vrut ca toți cei ce dețin o mașină să plătească 1200 de lei pe an.

Atunci, în urmă cu vreo doi ani, m-a sunat un prieten, un vecin din cartierul Cetate, Dragoș Todericiu și am hotărât că așa nu se mai poate. Am înființat Partidul Local Acțiunea Națională Alba, A.N.A., primul partid local înființat în istorie la Alba Iulia. Ne-am inspirat din Olanda, acolo unde, la alegerile locale, aceste partide sunt votate masiv de oameni.

Albaiulieni, vă chemăm alături de noi, să eliberăm Alba Iulia de puterea sufocantă a partidelor centrale..Acestea nu fac altceva decât să folosească votul dvs ca să-și negocieze cariere politice la alegerile parlamentare, cu alte cuvinte îl vând la taraba politică chiar a doua zi după alegeri.

Suntem singura structură, pe care o găsiți pe buletinul de vot, care nu are alt interes decât cel local, al dezvoltării orașului Alba Iulia.Am dovedit asta, prin faptele mele, timp de 4 ani în consiliul local.

Eu nu am folosit votul dvs ca să-mi croiesc o carieră politică sau de veșnic director pe la instituțiile publice așa cum principalii mei contracandidați, Pleșa și Voicu, au făcut-o mereu.

Gabriel Pleșa și Paul Voicu au făcut o meserie din a fi politicieni, din a accepta numirile în funcție pe criterii politice, cu alte cuvinte, au acceptat cariere bazate pe cel mai nociv mecanism care a sufocat România în ultimii 30 de ani.

Acestea sunt faptele, aceasta este realitatea evidentă!!

În 27 septembrie Alba Iulia poate reveni albaiulienilor prin intermediul partidului local ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA iar A.N.A. vei fi Tu în consiliul local!!

MIRCEA TRIFU, președinte A.N.A.

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba, publicat de SC UNIREA PRES SRL portal web https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar 21200094


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea