Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| 300 de miliarde de lei investiți în Câmpeni de Consiliul Județean Alba

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Majoritatea banilor au fost aduși în mandatul de consilier județean al profesorului Cristian Dan Pașca

În perioada 2012-2020, Consiliul Județean Alba a alocat orașului Câmpeni aproape 300 de miliarde de lei vechi.

280 de miliarde de lei vechi au fost alocați în mandatul de consilier județean al domnului Cristian Dan Pașca.

Banii primiți de la Consiliul Județean Alba au fost investiți în:

  • Construire stație de epurare – 14.716.777 lei (147 miliarde lei vechi), un proiect al Consiliului Județean Alba și APA CTTA Alba, unde Primăria Câmpeni a contribuit doar cu terenul pe care a fost ridicată stația de epurare
  • Reabilitarea și extinderea rețelei de canalizare – 10.296.191 lei (aproape 103 miliarde lei vechi), un proiect al Coonsiliului Județean Alba prin APA CTTA Alba (a fost modernizată rețeaua de canalizare de pe străzile principale din Câmpeni)
  • Lucrări de reabilitare și extindere a rețelei de apă și canal – 1.573.945 lei (15,7 miliarde lei vechi). Banii au fost folosiți pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă și canal, în zonele care nu au fost prinse în proiectul mare: strada Transilvaniei (peste 3 miliarde lei vechi), strada Fântânele (peste 3 miliarde lei vechi), strada Forestierilor (peste 2 miliarde lei vechi).
  • O sumă de 3.320.000 lei (33,3 miliarde lei vechi) a fost alocare directă din bugetul Consiliului Județean Alba

,,Puțină lume știe că proiectul de reabilitare și extindere a rețelei de canalizare și cel de construcție al stației de epurare, în valoare totală de 250 de miliarde de lei vechi, erau în pericol să nu se realizeze la Câmpeni. Atunci Cristian Pașca s-a luptat și a insistat împreună cu mine și conducerea APA CTTA Alba și am găsit soluția să integrăm în proiect și locuitorii de la Gura Sohodolului, localitate învecinată Câmpeniului, ce aparține de comuna Sohodol. Astfel, au venit în Câmpeni 250 de miliarde lei vechi și locuitorii beneficiază acum de rețea modernă de canalizare. În privința alocărilor din bugetul Consiliului Județean Alba pentru orașul Câmpeni, atât timp cât a fost consilier județean, Cristian Pașca a susținut  întotdeauna  alocarea unor sume mari de bani Câmpeniului. Lucru care s-a și întâmplat, doar în mandatul 2012-2016 s-au alocat 21,6 miliarde lei vechi.”, declară Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

,,Am considerat că este datoria mea de cetățean în primul rând și de reprezentant al intereselor locuitorilor din Câmpeni să mă lupt pentru a aduce la noi în oraș bani pentru a moderniza și a schimba în bine viața oamenilor de aici, a noastră a tuturor. Și cred că am reușit. Sunt foarte mâhnit însă că actualul primar Andreș, iese și spune că nu a fost ajutat de Consiliul Județean Alba și de domnul președinte Ioan Dumitrel. Mai mult, se laudă și își asumă investiții la care nu a contribuit.

Vreau să știe câmpănarii că sunt doar minciunile cu care ne-a obișnuit Andreș de când este la cârma orașului. Cred că avem nevoie de un om gospodar, un om de cuvânt, un om căruia să îi pese de Câmpeni și de oamenii de aici. Domnul Ion Dumitrel m-a sprijinit întotdeauna și i-a păsat de orașul nostru și de oamenii de aici. Îmi doresc să pot face echipă din nou cu dânsul și să dezvoltăm împreună Câmpeniul. Fiți convinși dragi câmpănari, că Vom Face ce Trebuie – Acasă la Câmpeni!”

 În ultimii 8 ani, Consiliul Județean Alba a alocat și investit în orașul Câmpeni suma de 29.900.000 lei, adică aproape 300 de miliarde de lei vechi.

În 16 ani de primar, Andreș nu a adus fonduri pentru Câmpeni, nici măcar cât au adus Ion Dumitrel și Cristian Pașca în 8 ani.

Orașul Câmpeni are nevoie de Oameni de Cuvânt!

Contăm pe votul dumneavoastră pentru a   Schimba în Bine orașul nostru!

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea