Psihologi din toată țara vin la Alba Iulia, sâmbătă, pentru a sărbători ”Ziua Psihologului”

În anul Centenar, cei care au îmbrăţişat domeniul fascinant al psihologiei, îşi vor sărbători profesia la Alba Iulia, Cealaltă Capitală a României.

Filiala Teritorială Alba a Colegiului Psihologilor din Romania, în parteneriat cu Universitatea 1 Decembrie 1918 şi Colegiul Psihologilor din România, au deosebita plăcere de a vă invita sâmbătă, 9 iunie, ora 15.00, la a IV-a ediţie a “Zilei Psihologului”, eveniment ce va avea loc în Amfiteatru A9 al „Universităţii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia”.

Vor fi prezenți la acest eveniment psihologi din toate colțurile țării pentru a se bucura împreună de toate realizările,  împărtășind gândurile și emoțiile revederii cu colegi dragi, încrezători într-un viitor spre care vom avea multe motive să privim cu încredere.
În acest context, vă aşteptăm alături de noi într-un număr cât mai mare, pentru a putea marca această zi  cu o mare însemnătate pentru noi toţi.

Invitaţi să participe alături de noi sunt atât membrii Colegiului Psihologilor din România, personalităţi ale mediului academic, reprezentanţi ai autorităţilor publice, reprezentanţi ai instituţiilor care colaborează frecvent cu această categorie profesională, cât şi toţi cei care doresc să ia parte la acest eveniment organizat în capitala Marii Uniri în Anul Centenarului.

Preşedinte Filiala Teritorială Alba a Colegiului Psihologilor din România

Psiholog, Eliza Boilă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...