Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

PSD susține că autorul oribilei crime de la Mediaș nu a fost eliberat condiționat în baza recursului compensatoriu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Social Democrat îi acuză, pe Facebook, de ipocrizie pe cei care îl fac responsabil pe Tudorel Toader pentru eliberarea condiţionată a unor infractori care recidivează, precizând că acesta nu are nicio legătură cu legea recursului compensatoriu.

”Ipocrizia celor care susţin că Ministrul Justiției este responsabil de eliberarea condiţionată a unor infractori care recidivează este dictată de interese politice și afectează interesele naţionale! Tudorel Toader a semnalat doar pericolul sancţionării României de către CEDO și nu are nicio legătură cu această lege. Autorul oribilei crime de la Mediaș nu a fost eliberat condiționat din penitenciar în baza legii privind recursul compensatoriu!”, se arată într-o postare pe Facebook a PSD.

Inițial, a existat un principal inculpat, iar apoi s-a luat măsuri privative de libertate pentru trei persoane.

Cei trei suspecți care au fost reţinuţi în cazul crimei de la Mediaş, care a șocat întreaga populație la acest sfârșit de săptămână, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, doi dintre ei fiind cercetaţi penal pentru omor şi al treilea, pentru lovire, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

“Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a informat IPJ Sibiu cu privire la faptul că instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei suspecţi astfel: RM, 30 de ani, din jud Alba, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, OOI, 38 de ani, din jud Sibiu, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor, AP, 34 de ani, din jud. Alba, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă la nivelul IPJ Sibiu, Serviciul de Investigaţii Criminale, sub stricta supraveghere a Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a precizat Elena Welter.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea