Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PSD și PNL își vor împărți șefia Inspectoratului Școlar Alba – susține deputatul Clement Negruț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD prin Marcela Dărămuș și PNL prin Elena Ignat sau Camelia Dumitrean își vor împărți șefia Inspectoratului Școlar Alba, în urma concursului care va fi organizat de Ministerul Educației Naționale în perioada 11-20 martie, susține deputatul Clement Negruț.

Clement Negrut03La concurs, din județul Alba, și-au anunțat candidatura doar cele trei doamne sus menționate – Marcela Dărămuș, Elena Ignat, Camelia Dumitrean. (click pentru detalii)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Deputatul PMP și-a permis să facă și o previziune: PSD va pune inspectorul școlar general, iar PNL va pune inspectorul școlar general adjunct și una dintre cele două candidate nu va mai participa la concursul organizat de MEN.

Acesta a criticat și prestația lui Dorin Sandea pe care l-a numit ”omul de casă al PSD-ului”.

”Omul de casă al PSD-ului, domnul Sandea, și-a făcut datoria cu prisosință. Probabil cei din PSD o să-i mulțumească, eu cred că nu avem de ce să-i mulțumim. Și dacă e să fac referire la unul dintre scandaluri – este cel legat de Grădinița nr. 12 Alba Iulia. Sub auspiciul acesta și-a desfășurat activitatea. În rest aș cataloga ce a făcut domnia sa, mult zgomot pentru nimic. Am văzut anunțate candidaturile pentru cei care doresc să ocupe această funcție. Nu e o surpriză pentru mine niciuna dintre nominalizări. Nu e o surpriză că PSD-ul își aruncă în bătălie un candidat sau că PNL-ul aruncă doi candidați: doamna Dumitrean și doamna Ignat, e aceeași strategie de imagine pe care o încearcă PNL-ul. Ei doresc să arate că lucrurile merg foarte bine și e o democrație în partid. Una se va retrage sau i s-a promis că va fi adjunct. E foarte sigur că PNL-ul va ocupa această funcție de inspector școlar general adjunct”, a afirmat joi, Clement Negruț, în cadrul unei conferințe de presă.

Cu alte cuvinte, deputatul crede că examenul organizat de MEN e doar de fațadă.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea