Rămâi conectat

Ştirea zilei

PSD-istul Nicolae Mihăilesc, oficial noul director general la Fabrica de Arme Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD-istul Nicolae Mihăilesc, oficial noul director general la Fabrica de Arme Cugir

După o perioadă de interimat de aproape două luni, Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale ROMARM SA l-a confirmat în funcţia de director general la Fabrica de Arme Cugir pe dr. ing. Nicolae Mihăilesc.

Acesta a preluat mandatul de manager general interimar la finele lunii iunie a.c., la propunerea CA de la Fabrica de Arme, după ce ec. Graţian Suciu şi-a dat demisia de la conducerea societăţii.

Într-o şedinţă desfăşurată joi, la sediul ROMARM, consiliul de administraţie al companiei a fost de acord cu numirea lui Mihăilesc la conducerea fabricii cugirene de armament.

Noul manager general are 55 de ani, este căsătorit şi are un copil. Face parte din echipa de conducere a PSD Cugir, iar anterior numirii sale a deţinut funcţia de director general adjunct la Fabrica de Arme. În 2016 şi-a luat doctoratul în Inginerie Mecanică, la UT Cluj-Napoca.

În legătură cu noua sa misiune, Mihăilesc ne-a declarat că va forma o nouă echipă managerială menită să ducă la îndeplinre obiectivele trasate de conducerea CN ROMARM.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea