Protest miercuri seara la Alba Iulia față de grațiere și modificarea Codurilor penale: ”Jos Guvernul”

Un nou protest este anunțat miercuri, de la ora 18.00, în fața Instituției Prefectului Alba din Alba Iulia la care, până la ora 11.30, și-au anunțat prezența 180 de persoane. Oamenii se mobilizează, din nou, pe Facebook, iar evenimentul creat este denumit ”Jos Guvernul”.

Peste 20 de persoane au protestat în noaptea de marți spre miercuri față de ordonanţa privind modificarea codurilor penale şi proiectul de lege privind graţierea.

ELIT

Oamenii care au ieșit în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia au cerut, inițial, demisia ministrului Justiției, Florin Iordache, iar apoi a întregului guvern, precizând că ”toți au fost implicați”. Totodată, un tânăr a declarat că ar trebui organizate alegeri anticipate.

Protestatarii au venit cu un tricolor de mari dimensiuni pe care l-au fluturat în fața Instituției Prefectului Alba și au purtat discuții despre efectele negative ale grațierii.

Ei au anunțat că miercuri seara, la Alba Iulia, va avea loc un nou protest la care vor fi prezenți mai mulți oameni.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi seara un proiect de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

În municipiul Alba Iulia au avut loc în ultimele două duminici mișcări de proteste, când circa 200 de persoane au mărșăluit pe cele mai aglomerate străzi din municipiu și au scandat lozinci la adresa guvernului.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

Ana 1 februarie 2017 at 11:30

jos Iohannis!

PSD-ist suparat 1 februarie 2017 at 11:35

Pompierii ar trebui sa-i ude putin cu tunuri de apa,poate le vine mintea la cap……..Merge-ti mai la Mamut si strigati sa se auda la Zlatna……,dar acolo poate vin si rudele puscariesilor si sa vezi box,lupte….

Haralambie 1 februarie 2017 at 14:29

Observ ca inca mai exista PSD-isti RETARDATI care nici acum nu reusesc sa inteleaga ce promoveaza acest partid de rahat.

albaiulian 1 februarie 2017 at 16:55

Haralambie,vad ca esti patriot,te rog sa mergi sa stergi orasul meu,Alba Iulia de pe harta ungariei mari ,care se afiseaza la Buda Pesta,poate te aliezi cu prefectil,presedintele consiliului judetean,cu primarul,sunteti toti de aceiasi culoare politica,deci aveti farta,sa plantati acolo un tricolor.

Cetatean apolitic 1 februarie 2017 at 16:01

Nu ma intereseaza nici o culoare politica dar acum suntem furati pe fata!
Asa ca hotii sa plece si cu ei toti retardatii antenelor si asistatii sociali! La munca jegurilor!

ba 1 februarie 2017 at 16:54

?????

Comentariile sunt oprite