Rămâi conectat

Actualitate

PROTEST față de vaccinarea obligatorie: Părinți cu copii mici, tineri și vârstnici, preoți cu icoane și cruci în mâini, într-un LANȚ UMAN în jurul Parlamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circa 1.000 de persoane au format duminică, 29 octombrie, un lanț uman în jurul Parlamentului, în semn de protest față de legea vaccinării obligatorii adoptată recent de către Senat.

Părinți cu copii mici, tineri și vârstnici, preoți și măicuțe purtând icoane și cruci în mâini, au venit în Piața Constituției, pentru a-și exprima opoziția față legea vaccinării.

„Unde exista risc, trebuie să existe alegere”, „Resping încălcarea drepturilor mele ca părinte”, „Vrem medici cu conștiință, nu funcționari publici”, „Jos dictatura vaccinării obligatorii!”, NU dictaturii medicale!”, „Vrem răspundere penală pentru producătorii de vaccinuri”, „Nu ne injectați cu forța!”, se putea citi pe o parte din pancartele protestarilor.

„Fără acordul nostru se încearcă introducerea în corpul nostru a unor produse biologice, a unor microorganisme vii, a unor substanțe chimice despre care multe instituții de cercetare, universități de prestigiu din întreaga lume au arătat că sunt toxice pentru organismul nostru. Se încalcă legea privind drepturile pacienților”, a spus președinte Asociației Pro Consumatori, Costel Stanciu.

„Aș dori să mulțumesc celor care au venit de la mare distanță, de la Piatra Neamț, Bacău, Iași, Constanța, Galați, Brașov, Prahova, Vâlcea, Cluj, Harghita, Sălaj. Este un moment trist, parlamentarii ne-au vândut ca pe vite. Urmează să facem vaccinări fără discernământ, pentru orice fel de epidemie care se va inventa. Este un moment greu pentru noi, pentru țara noastră, pentru viitorul copiilor noștri. S-ar putea ca Dumnezeu să rânduiască acest moment spre trezirea noastră. De 27 de ani suntem tot mai letargici. Rugămintea noastră este ca în continuare să nu ne dăm bătuți, să susținem aceste demersuri civice pentru viitorul națiunii române. Au fost și parlamentari de partea noastră, însă ei au lipsit de la vot, așa că scorul a fost de 99 la 1. Este un act de lașitate. Dacă vor vedea o susținere masivă din partea populației, s-ar putea ca aleșii noștri să își schimbe atitudinea. În momentul acesta, prin această lege a obligativității vaccinării, se joacă sănătatea națiunii române. În acest moment, bolile degenerative și în primul rând cancerul ne duc pe locurile fruntașe din Europa. În condițiile în care vaccinurile vor fi făcute fără discernământ, cu siguranță că bolile se vor accentua, iar sistemul medical va fi în colaps”, a susținut președintele Alianței Părinților din România, Cristi Flip.

După protestul din Piața Constituției, oamenii au format un lanț uman în jurul Parlamentului, sub atenta supraveghere a unui important dispozitiv al forțelor de ordine.

Organizatorii — Asociația Pro Consumatori, Asociația Pro Decizii Informate, Asociația Lion Mentor, Alianța Părinților din România, Asociația Christiana, Asociația pentru Apărarea Dreptului la Proprietate și Sănătate al Cetățeanului, Asociația Învață să zbori și Alianța pentru Demnitate Națională — intenționează să picheteze sediile partidelor parlamentare. Astfel, marți ar urma să fie pichetat sediul ALDE (orele 10,30—11,30), PSD (orele 12,00—13,00) și PNL (orele 14,00—15,00); miercuri — USR (orele 11,00—12,00), PMP (13,30—14,30) și UDMR (15,30—16,30).

sursa: agerpres, foto:cugetliber.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea