Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Protest cu banderole albe pe braţ la Judecătoria Aiud, timp de două săptămâni, împotriva Ordonanței 7

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Magistrații de la Judecătoria Aiud vor protesta în următoarele două săptămâni împotriva modificărilor aduse lelgilor justiției prin adoptarea OUG nr.7. Forma de protest aleasă este purtarea unor banderole albe în timpul şedinţelor de judecată și afișarea pe uşile sălilor de şedinţă a anunţului „PROTEST MAGISTRAŢI”, după cum se precizează într-un comunicat de presă.

”În urma Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Aiud cu ocazia căreia s-a discutat situaţia generată de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 7/2019, publicată în Monitorul Oficial, Partea 1 nr. 137 din 20 februarie 2019, magistraţii din cadrul Judecătoriei Aiud au hotărât:

I. Exprimarea dezacordului faţă de modificările introduse prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 7/2019 (cu excepţia dispoziţiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizării Consiliului Superior al Magistraturii, aspecte privind admiterea în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii şi activitatea specifică desfăşurată de această instituţie).

II. Stabilirea ca forme de protest pentru perioada 01.03.2019 – 15.03.2019 a următoarelor:

– purtarea unei banderole albe pe braţ de către judecători în timpul şedinţelor de judecată;
– afişarea pe uşile sălilor de şedinţă a unui anunţ „PROTEST MAGISTRAŢI” însoţit de extras al prezentei hotărâri”, se arată în comunicatul de presă transmis de instanță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Peste 10.000 de persoane au participat la concertele și activitățile culturale pe Câmpia Libertății din Blaj. Programul evenimentelor de astăzi

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Peste 10.000 de persoane au participat la concertele și activitățile culturale pe Câmpia Libertății din Blaj. Programul evenimentelor de ASTĂZI În cadrul proiectelor ,,Sărbătoarea Libertății în anul Bicentenarului nașterii lui Avram Iancu” și ,,Alba Etnografică”, la Blaj pe Câmpia Libertății, peste 10.000 de persoane au cântat, dansat, distrat sau gustat vinuri și mâncăruri tradiționale. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea