Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Propunerea legislativă care condiționa angajații din sănătate la vaccinarea anti COVID-19, aviz NEGATIV

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Propunerea legislativă care condiționa angajații din sănătate la vaccinarea anti COVID-19, aviz NEGATIV

Comisia pentru Drepturile Omului, Egalitate de Șanse, Culte și Minorități a Senatului, a dat aviz negativ propunerii legislative care condiționa angajații din sănătate la vaccinarea anti COVID-19.

Cea mai importantă prevedere a proiectului care a stârnit numeroase nemulțumiri în rândul cadrelor medicale este aceea că, pentru a-și desfășura activitatea, personalul medical trebuie să facă dovada certificatului digital, în caz contrar, angajatorul putând suspenda pe o perioadă de 30 de zile activitatea celor care nu prezintă certificatul sau, dacă nici după cele 30 de zile nu este prezentat certificatul digital, angajatorul poate înceta de drept contractul de munca.

De asemenea, în sprijinul deciziei senatorilor PSD din Comisie de a da aviz negativ proiectului, au venit și punctele de vedere din partea Avocatului Poporului, Consiliului Național de Combatere a Discriminării și Institutului pentru Drepturile Omului.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea