Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Promovarea fotbalului feminin continuă în judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După perioada de promovare și înscriere a fetelor, în programul național de dezvoltare a fotbalului feminin, odată cu etapele locale din județul Alba, fetele au ajuns pe terenul de joc.

Sâmbătă – 18 mai, s-a desfășurat prima etapă locală la Alba Iulia, iar în urma disputării meciurilor, s-au calificat la etapa finală județeană (pe categorii de vârstă), următoarele echipe:

  • Școala Gimnazială ”Simion Bărnuțiu” Tiur Blaj – clasele V-VIII;
  • Liceul HCC Alba Iulia – clasele IX-XII.

Duminică – 19 mai, la Cîmpeni, într-un entuziasm deosebit și cu un număr mai mare de participante decât înscrierile on-line, făcute conform regulamentului pe site-ul www.fotbalfeminin.ro (au venit și școlile gimnaziale din Avram Iancu, Horea și Sohodol), câștigătoarele etapei locale au fost:

  • Școala Gimnazială Cîmpeni – clasele I-IV;
  • Liceul ”Dr Lazăr Chirilă” Baia de Arieș – clasele V-VIII;
  • Colegiul Național Cîmpeni -clasele IX-XII.

Marți – 21 mai, la sala de sport ”Lucian Blaga” din Ocna Mureș, în urma disputării jocurilor organizate, Liceul Teoretic Ocna Mureș a obținut, calificarea pentru etapa finală, la toate categoriile de vârstă (clasele I-IV, V-VIII, respectiv IX-XII).

Datorită numărului foarte mare de fete înscrise de la Aiud, programul etapei locale va fi împărțit pe două zile, jocurile urmând să se desfășoare la terenul sintetic Fair-Play din Aiud, după cum urmează:

Sâmbătă – 25 mai: de la ora 9.00, competiția claselor I-IV, iar de la ora 13.00 competiția claselor V-VIII;

Duminică – 26 mai: de la ora 10.00, competiția claselor IX-XII.

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, după jocurile fetelor, se va disputa și „meciul partenerilor” adică echipa AJF Alba contra echipa mass – media/ firme.

Etapa finală județeană se va disputa, tot la Aiud pe terenul Fair-Play, joi – 30 mai, de la ora 13.00! Programul jocurilor va fi comunicat luni – 27 mai 2013!

Sursa: AJF Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea