Rămâi conectat

Politică Administrație

Proiectul OUG privind neimpozitarea profitului reinvestit a fost postat pe site-ul Ministerului de Finanțe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

victor pontaPremierul Victor Ponta a anunțat, marți, la Palatul Victoria, că Proiectul de Ordonanță de Urgență privind neimpozitarea profitului reinvestit a fost finalizat și postat pe site-ul Ministerului de Finanțe.

Pe site-ul Ministerului de Finanțe a fost postat proiectul de Ordonanță de Urgență privind scutirea de impozit a profitului reinvestit. Este o solicitare veche a mediului de afaceri pe care, în sfârșit, putem să o punem în aplicare începând cu data de 1 iulie. Cred că în acest fel toate companiile care reinvestesc profitul primesc un sprijin bine meritat care, inevitabil, se va traduce în noi locuri de muncă, (…) în noi avantaje pentru societatea noastră„, a declarat primul ministru citat de AGERPRES.

Ponta a adăugat că Guvernul și instituțiile financiare internaționale vor lucra împreună „umăr la umăr” în ceea ce privește „reducerea contribuțiilor sociale, noul Cod fiscal, toate măsurile pe care România le implementează pentru modernizarea sistemului său legislativ și fiscal”.

Cred că având alături de noi mediul de afaceri vom lua măsuri mai bune și vom reuși să ne convingem partenerii internaționali de seriozitatea acestor măsuri„, a afirmat premierul.

Victor Ponta a anunțat în context că marți, 15 aprilie, pentru prima dată în istoria sa democratică, România s-a împrumutat cu o dobândă sub 4%.

În urmă cu doi ani îmi propusesem să reușim să ne împrumutăm sub 6%. Iată că acum ajungem sub 4%, … o inflație de 1%. Sunt elemente care dau, dacă vreți, semne asupra potențialului României. Ține doar de noi să reușim să folosim acest potențial, să-l punem să lucreze pentru binele țării„, a completat prim-ministrul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea