Ziarul Unirea

Proiectul OUG privind neimpozitarea profitului reinvestit a fost postat pe site-ul Ministerului de Finanțe

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

victor pontaPremierul Victor Ponta a anunțat, marți, la Palatul Victoria, că Proiectul de Ordonanță de Urgență privind neimpozitarea profitului reinvestit a fost finalizat și postat pe site-ul Ministerului de Finanțe.

Pe site-ul Ministerului de Finanțe a fost postat proiectul de Ordonanță de Urgență privind scutirea de impozit a profitului reinvestit. Este o solicitare veche a mediului de afaceri pe care, în sfârșit, putem să o punem în aplicare începând cu data de 1 iulie. Cred că în acest fel toate companiile care reinvestesc profitul primesc un sprijin bine meritat care, inevitabil, se va traduce în noi locuri de muncă, (…) în noi avantaje pentru societatea noastră„, a declarat primul ministru citat de AGERPRES.

ELIT

Ponta a adăugat că Guvernul și instituțiile financiare internaționale vor lucra împreună „umăr la umăr” în ceea ce privește „reducerea contribuțiilor sociale, noul Cod fiscal, toate măsurile pe care România le implementează pentru modernizarea sistemului său legislativ și fiscal”.

Cred că având alături de noi mediul de afaceri vom lua măsuri mai bune și vom reuși să ne convingem partenerii internaționali de seriozitatea acestor măsuri„, a afirmat premierul.

Victor Ponta a anunțat în context că marți, 15 aprilie, pentru prima dată în istoria sa democratică, România s-a împrumutat cu o dobândă sub 4%.

În urmă cu doi ani îmi propusesem să reușim să ne împrumutăm sub 6%. Iată că acum ajungem sub 4%, … o inflație de 1%. Sunt elemente care dau, dacă vreți, semne asupra potențialului României. Ține doar de noi să reușim să folosim acest potențial, să-l punem să lucreze pentru binele țării„, a completat prim-ministrul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Senatorul PSD Călin Matieș: „Doliu național: a trecut în Senat legea vânzării ultimelor bucăți de România !”

Când o țară a trecut deja la vânzarea pământurilor arabile, ce mai trebuie să facem ca să trezim conștiința adormită… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro