Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Proiectul KAIZEN continuă în judeţul Alba, cu acţiunea pentru Oameni şi Natură

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba, în parteneriat cu RNP ROMSILVA – Direcţia Silvică Alba, Centrul Local „Axente Sever” Alba Iulia al Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României”, Institutul KAIZEN România, KAIZEN Manager Club, AOTS România (Asociaţia de Instruire în Management Japonez) cu sprijinul companiilor Supremia Grup şi Hirschmann România, va organiza în data de 13-14 martie 2012 la Alba Iulia, acţiunea „KAIZEN pentru Oameni şi Natură”, parte integrantă a proiectului „KAIZEN pentru judeţul Alba”.

Proiectul „KAIZEN pentru judetul Alba”, urmăreşte promovarea culturii în mediul public prin intermediul tehnicilor şi practicilor japoneze, specifice managementului de tip KAIZEN. Primul eveniment, al proiectului, „5S Public – Strălucire Japoneză pentru Oraşele României”, a fost organizat în 14 octombrie 2011, dovedindu-se un real succes, prin numărul mare de voluntari participanţi la acţiunile menite să înfrumuseţeze oraşul.

Acţiunea „KAIZEN pentru Oameni şi Natură” continuă acest proiect, propunându-şi să ducă la un stadiu mai avansat promovarea culturii KAIZEN în rândul cetăţenilor din judeţul Alba prin utilizarea şi dezvoltarea resurselor interioare de care judeţul dispune: Oamenii, Natura şi Companiile Industriale.

Pe parcursul a două zile, 13 şi 14 martie, vor exista două direcţii de acţiune: KAIZEN pentru IMM-uri şi KAIZEN pentru tineri. KAIZEN pentru IMM-uri este un produs dezvoltat de către Institutul KAIZEN România prin care se urmăreşte creşterea performanţelor companiilor mici şi mijlocii din judeţul Alba prin aplicarea tehnicilor specifice KAIZEN.

În cadrul unui cocktail ce va avea loc la Vila Preciosa, în data de 13 martie a.c., ora 19.00, dr. ing. Julien BRATU, Directorul Institutului KAIZEN România, va prezenta o abordare specifică de implementare a managementului de tip KAIZEN în IMM-uri. La acest eveniment vor fi prezente personalităţi din sectorul public şi din mediului de afaceri din Alba. KAIZEN Individual pentru tineri este o acţiune ce va avea loc în data de  14 martie a.c., de la ora 09:00, în Aula Universităţii „1 Decembrie 1918”. Proiectul vizează dezvoltarea capacităţilor individuale ale tinerilor şi creşterea performanţelor personale prin utilizarea metodelor KAIZEN by Harmony. Principalul scop este de a facilita integrarea armonioasă a tinerilor în societate.

Pentru a exemplifica unul din conceptele specifice ale evoluţiei personale în stil „KAIZEN by Harmony” – Armonia cu Natura,   următoarea etapă constă în deplasarea în „GEMBA”- localitatea Oarda, aflată la o distanţă de 5 km de Alba,  a voluntarilor pentru plantarea de „tineri arbori”.  „Acest proiect – KAIZEN pentru judeţul Alba – a început anul trecut ca un proiect realizat de Consiliul Judeţean Alba şi destinat mediului de afaceri, un proiect ce vizează susţinerea companiilor din judeţul nostru prin dezvoltarea managementului după principii moderne şi de succes. Iată că acest proiect continuă şi, mai mult, se extinde cu o latură adresată tinerilor, ce pune accent pe dezvoltarea personală a acestora şi pe pregătirea lor pentru o viitoare carieră de succes”, a precizat Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba. (N.L.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea