Proiectul de buget pentru 2011 este un dezastru

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Deputatul PNL de Alba, Teodor Atanasiu a catalogat proiectul de buget al României pe 2011 ca fiind un „dezastru”. „Este un buget de austeritate, după ce, din 1989 încoace, România nu a avut decât numai în patru ani bugete de dezvoltare” a spus Atanasiu. Deputatul PNL de Alba a declarat că a văzut proiectul de buget pe 2011 şi acesta are prevăzute fonduri de rezervă puse la dispoziţia primului ministru (mai mari decât bugetul pentru cultură pe anul viitor) destinate „să hrănească clientela politică” deoarece nu există  nici o prognoză meteo (sau hidrologică) care să prevadă vreo calamitate de mari dimensiuni. Deputatul liberal a mai atras atenţia asupra faptului că bugetul MApN pe anul viitor este de sub 1% din PIB, deşi România are clauză expresă în parteneriatul cu NATO ca acesta să nu scadă sub 2-3%. Mai mult, o categorie specială de pensionari, cei care provin din departamentele de activitate ce ţin de siguranţa naţională, care au trecut la bugetul naţional de pensii, nu vor avea asigurate pensiile decât 8 luni în anul viitor. „Bugetul pe 2011 trebuie refăcut în totalitate”, a conchis liderul liberal. Cei doi deputaţi PNL de Alba, Teodor Atanasiu şi Călin Potor, au depus mai multe amendamente la bugetul pe 2011, toate cuprinzând solicitări explicite din partea instituţiilor din judeţul Alba, pe domenii majore: sănătate, educaţie, administraţie, cultură etc. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

6 Comentarii

Dan 18 decembrie 2010 at 8:05

Normal Eutanasiule, ca bugetul sa fie unul de austeritate, ca singurul buget de dezvoltare cum il muinesti tu a fost un buget de risipa a lui Tariceanu, destinat furatului. In cei 4 ani pe care tu ii lauzi, ati dublat datoria externa a Romaniei, ducando de la 35 la 70 de miliarde dolari, fara ca sa se vada ceva in Romania in afara de averile voastre a PeNaLi-lor, care au crescut in progresie geometrica. Acesti bani imprumutati trebuie acum platiti Eutanasiule, si ratele si dobanzile nu sunt mici, ele se ridica la peste 5 miliarde de dolari pe an.Asa ca daca tot te doare de tara asta ce ar fii sa donezi la bugetul statului tot ce ai furat din 1990 pana azi?

gogu 18 decembrie 2010 at 8:44

dan=sinedru=ghita piata . Bai retardatule, tu si partidul tau ati dus tara in dezastru prin furtul si incompetenta voastra si acum ai tupeul sa latrii la cei pe vremea carora am dus-o bine?

Dan 18 decembrie 2010 at 20:26

Gogule nu te desmint, dupa cum iti spune numele(gogu-penis), esti un dezastru!

BLAJAN 18 decembrie 2010 at 19:32

Dane, nu vorbi in necunostinta de cauza in cei 4 ani guvernati de Tariceanu tot omu a dus-o bine atit pensionarii,dascalii,doctorii, administratia etc toti bugetarii ce sa mai vorbim la fel toate guvernarile din 1989 pina in 2004 inclusiv nici una nu a taiat din veniturile oamenilor de bine de rau au dat cite ceva cit au putut dar de salarii,pensii,alocatii nu s-a atins nimeni, dar acest 2 ani ai lui Boc ne-au dus in fundul prapastiei si nu stiu daca mai scapa cineva de acolo, astia au furat fara sa gindeasca nu mai au limita la nimic.

Dan 18 decembrie 2010 at 20:25

Pe ce bani BLAJENE, pe datorii, iar acum a venit scadenta!

marin 19 decembrie 2010 at 12:00

din 89 pana in 2004 au avut ce sa fure si ce sa vanda ,acum nu mai e nimic de furat si nici de dat,deci trebuie sa taiem

Comentariile sunt oprite