Rămâi conectat

Politică Administrație

Proiect de hotărâre al CJ Alba: Majorarea capitalului social cu 800.000 de lei al SC „Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta CJ AlbaPe ordinea de zi a şedinţei publice ordinare a Consiliului Judeţean Alba se află un proiect de hotărâre care prevede alocarea sumei de 800.000 de lei pentru majorarea capitalului social al societăţii „Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A.

Societatea „Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A. are ca obiectiv principal de activitate construcţia, întreţinerea, modernizarea şi exploatarea drumurilor şi podurilor aferente drumurilor judeţene din judeţul Alba. La solicitarea societăţii DPL Alba, Consiliul Judeţean Alba ar urma să aloce 800.000 de lei pentru majoararea capitalului social. Cei 800.000 de lei vor fi utilizaţi pentru reîntregirea lichidităţiilor curente şi restabilirea viabilităţii societăţii, ca urmare a consumării treptate a lichidităţiilor financiare create pentru retehnologizarea societăţii începând cu anul 2007. După majorarea capitalului social, societatea DPL Alba va avea un capital social de 4.433.210 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea