Rămâi conectat

Curier Județean

Proiect de 50.000 de lei al Consiliului Județean Alba pentru reabilitarea fântânilor și izvoarelor publice din județ

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a demarat un nou proiect ce vizează reabilitarea  arhitecturală a izvoarelor și fântânilor publice din județ.

Pentru acest an au fost alocați 50.000 de lei din bugetul propru al Consiliului Județean Alba, urmând ca proiectul să înceapă cu reabilitarea câte unui astfel de obiectiv din localitățile Rimetea și Avram Iancu.

„Este un program ce urmărește nu doar reabilitarea acestor izvoare sau fântâni ci și valorificarea unor legende și istorii locale legate de ele. Sunt vizate acele surse de apă aflate pe domeniul public, care sunt în mod tradițional recunoscute de comunitate ca având apă foarte bună, sau care poartă anumit elegende. Programul se va aplica doar acelor surse de apă pentru care analizele de specialitate arată că apa este potabilă.” – a declarat domnul Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea