Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Programul „Cornul și laptele” 2023-2024, în Alba: Când vor ajunge produsele la copii, în școlile din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul „Cornul și laptele” 2023-2024, în Alba: Când vor ajunge produsele la copii, în școlile din județ

Prin Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 31 din 10 mai 2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 13/2017 privind aprobarea participării României la Programul pentru şcoli al Uniunii Europene, s-a aprobat continuarea implementării Programului pentru perioada 01 august 2023-31 iulie 2029.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În Monitorul Oficial nr.803 din 6 septembrie 2023, a fost publicat Ordinul comun al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Agenția Națională pentru Achiziții Publice nr. 346/1.718 pentru aprobarea criteriilor de calificare privind capacitatea ofertanţilor, a factorilor de evaluare şi a caietului de sarcini aferente atribuirii acordului-cadru/contractului de achiziţie publică de produse – fructe, legume, lapte şi produse lactate şi produse de panificaţie în cadrul Programului pentru şcoli al României.

Având în vedere datele menționate mai sus cu privire la aprobarea legislatiei care reglementează implementarea Programului pentru școli al României pentru perioada 2023-2029, produsele se vor distribui către instituțiile de învățământ din județ (pentru anul școlar 2023-2024), după realizarea de către Consiliul Județean Alba a procedurii de achiziție publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului

Alexandra Mates

Publicat

în

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului Sâmbăta Mare este ziua dinaintea Paştelui şi ultima zi a Săptămânii Patimilor, în care creştinii ortodocşi prăznuiesc îngroparea trupească a Mântuitorului. În această zi credincioşii se roagă, îşi amintesc de patimile suferite de Hristos pentru mântuirea omenirii şi se pregătesc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea