Rămâi conectat

Actualitate

Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus iau startul pe 24 martie. Ministerul Mediului anunţă noutăţi

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus iau startul pe 24 martie. Ministerul Mediului anunţă noutăţi

Vineri, 24 martie, iau startul programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Iar Ministerul Mediului anunţă că vor fi noutăţi.

Prima de casare pentru o maşină veche va ajunge acum la şapte mii de lei, iar dacă vor fi predate două maşini, valoarea ecotichetului ajunge la 10.000 de lei.

Cine are în plan cumpărarea unei maşini electrice va trebui să ţină cont de faptul că ecotichetul se acordă doar dacă maşina costă mai puţin de 75.000 de euro.

De asemenea, trebuie predată o rablă la schimb. Bugetul pentru aceste două programe este anul acesta de 1,5 miliarde de lei.

De azi într-o lună, adică pe 21 aprilie, ia startul şi programul Rabla Local, după ce a trecut până acum prin trei încercări de lansare ratate.

Prin acest program, cei care se decid să renunţe la o maşină mai veche de 15 ani primesc 3.000 de lei, din care 2.400 de lei îi achită Ministerul Mediului iar restul autoritatea locală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea