PROGRAM Descoperă Rowmania 2016, la Alba Iulia: Vino să vâslești alături de campionul Ivan Patzaichin, în 6 august, pe râul Mureș

Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit, pe 6 august, în zona Podului peste Mureș, în cartierul Partoș din Alba Iulia, la ieșirea spre Sebeș. 

rowmaniaDescoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al patrulea an consecutiv la Alba Iulia.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

”Dacă veţi da curs invitaţiei noastre, vă rugăm să ne transmiteţi confirmarea de participare până pe 3 august, la adresa de e-mail office@rowmania.ro. Înscrierile se pot face și la fața locului, în ziua concursului. Accesul este gratuit”, transmit organizatorii.

Câştigătorii de la Alba vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 28 august, la Tulcea.

Program:
Sâmbătă, 06 august – zona Podului peste Mureș

09:30 – 11:00 Înscrierea participanților (echipe)

10:00 – 11:45 Demonstrație de vâslit efectuată de Ivan Patzaichin și CS Unlimited, sesiuni de antrenament

11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12:00 – 13:45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1
(pe serii, semifinale, finala)

14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...