PROGRAM Descoperă Rowmania 2016, la Alba Iulia: Vino să vâslești alături de campionul Ivan Patzaichin, în 6 august, pe râul Mureș

Paul Voicu - Primar 2020

Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit, pe 6 august, în zona Podului peste Mureș, în cartierul Partoș din Alba Iulia, la ieșirea spre Sebeș. 

rowmaniaDescoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al patrulea an consecutiv la Alba Iulia.

ELIT

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

”Dacă veţi da curs invitaţiei noastre, vă rugăm să ne transmiteţi confirmarea de participare până pe 3 august, la adresa de e-mail office@rowmania.ro. Înscrierile se pot face și la fața locului, în ziua concursului. Accesul este gratuit”, transmit organizatorii.

Mihail David - 2020

Câştigătorii de la Alba vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 28 august, la Tulcea.

Program:
Sâmbătă, 06 august – zona Podului peste Mureș

09:30 – 11:00 Înscrierea participanților (echipe)

10:00 – 11:45 Demonstrație de vâslit efectuată de Ivan Patzaichin și CS Unlimited, sesiuni de antrenament

11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12:00 – 13:45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1
(pe serii, semifinale, finala)

14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...