Rămâi conectat

Curier Județean

PROGRAM Colours Cinema Alba Iulia. Ce filme vor rula în perioada 6 – 12 ianuarie 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul Colours Cinema Alba Iulia, pentru săptămâna 6 – 12 ianuarie 2017. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

*Assassin’s Creed 3D –  Codul Asasinului 3D

Regia: Justin Kurzel
Cu: Michael Fassbender, Marion Cotillard,Jeremy Irons, Alicia Vikander, Adrien Ryans
Gen film: Acţiune, Aventuri, Istoric, SF
Durată: 116 minute
Rating: N15  IMDB: 6.5

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

Vineri pana Joi 16:20; 18:40; 19:00; 21:00

*Collateral Beauty – A doua şansă

Regia: David Frankel
Cu: Will Smith, Naomie Harris, Keira Knightley, Edward Norton
Gen film: Dramă
Durată: 97 minute
Rating: AP12  IMDB: 6.2

Howard Inlet (Will Smith), odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, acesta este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.

Vineri pana Joi 17:30; 21:40

*The Snow Queen 3 – 3D dublat 

Regia: Aleksey Tsitsilin
Cu: Ivan Okhlobystin, Nyusha Shurochkina
Gen film: Animaţie
Durată: 87 minute
Rating: AG  IMDB: 7.0

Împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a ghieţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.

Vineri pana Joi 12:20; 14:10

*The Great Wall 3D

Regia: Zhang Yimou
Cu: Tian Jing, Pedro Pascal, Matt Damon
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, Mister, Thriller
Durată: 104 minute
Rating: AP12  IMDB: 6.0

Avându-l în distribuție pe superstarul internațional Matt Damon, și la direcția artistică pe unul din cei mai speciali stiliști vizuali ai momentului, Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), Marele Zid, produs de Legendary, este povestea unor forțe de elită care se luptă cu bravură pentru soarta omenirii, într-unul din cele mai legendare locuri din lume. Marele Zid îi mai are în distribuție pe Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe și Andy Lau.

Vineri pana Joi 14:30; 21:20

*Why Him?

Regia: John Hamburg
Cu: Bryan Cranston, James Franco
Gen film: Comedie
Durată: 111 minute
Rating: N15  IMDB: 6.6

De-a lungul vacanței, Ned (Bryan Cranston), un tată iubitor, dar mult prea protectiv, merge împreună cu familia să-şi viziteze fiica la Stanford, unde se întâlnește cu cel mai mare coșmar al său: Laird (James Franco), iubitul miliardar din Silicon Valley, extravagant atât în limbaj, cât şi în atitudine.  Ned nu crede că Laird este partenerul potrivit pentru fiica sa, iar de aici până la un război deschis cu viitorul „fiu” este doar un pas.

Vineri pana Joi 15:20; 19:30

*Passengers 3D

Regia: Morten Tyldum
Cu: Jennifer Lawrence, Chris Pratt
Gen film: Aventuri, Dramă, Romantic, SF, Dragoste
Durată: 116 minute
Rating: AP12  IMDB: 7.1

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

Vineri pana Joi 16:40

*Sing 3D dublat – Hai să cântăm!

Regia: Garth Jennings
Cu: Matthew McConaughey, John C. Reilly, Jon Robert Hall, Scarlett Johansson, Nick Offerman
Gen film: Animaţie, Comedie, Muzical
Durată: 110 minute
Rating: AG  IMDB: 7.3

Plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.

Vineri pana Joi 12:00

Moana 2D dublat – Vaiana 2D
Regia: Ron Clements, John Musker, Don Hall,Chris Williams
Cu: Auli’i Cravalho, Dwayne Johnson
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durată: 104 minute
Rating: AG  IMDB: 8.1

Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

Vineri pana Joi 13:10


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea