Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 5 – 11 octombrie 2018

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 5-11 octombrie 2018. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

First Man / Primul om pe Lună Avanpremiera

Regia: Damien Chazelle

Cu: Claire Foy, Ryan Gosling, Pablo Schreiber, Kyle Chandler

Gen film: Biografic, Dramă, Istoric

Durată: 146 min

Rating: AP12   IMDB: –

După imensul succes recunoscut de Academia de film americană cu șase premii Oscar, La La Land, regizorul Damien Chazelle face din nou echipă cu Ryan Gosling în Primul om pe Lună, povestea fascinantă a primei misiuni NASA de aselenizare cu echipaj uman. Povestea filmului se concentrează pe Neil Armstrong, și exploreză perioada 1961-1969, cu sacrificiile și prețul plătit atât de Armstrong, cât și de națiunea americană, pentru a duce la bun sfârșit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.

Joi 20:50

 Bad Times at the El Royale / Vremuri grele la El Royale Avanpremiera

Regia: Drew Goddard

Cu: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Nick Offerman, Jeff Bridges, Cailee Spaeny, Cynthia Erivo

Gen film: Mister, Thriller

Durată: 149 min

Rating: AP15   IMDB: 7.2

Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.

Joi 20:30

 I Still See You / Blestemul celor rămaşi Avanpremiera

Regia: Scott Speer

Cu: Bella Thorne, Dermot Mulroney, Richard Harmon

Gen film: Thriller

Durată: 103 min

Rating: AP12   IMDB: 7.0

Ronnie Calder (Bella Thorne), o adolescentă de 16 ani, își ia micul dejun în fiecare dimineață cu tatăl ei, de fapt, unul din „cei rămași”, un spectru al tatălui ei, care a fost ucis în urmă cu zece ani dimpreună cu milioane de alți oameni, când un experiment de laborator ultrasecret se termină cu un dezastru.

Joi 21:30

 Venom 3D

Regia: Ruben Fleischer

Cu: Michelle Williams, Tom Hardy

Gen film: Acţiune, Horror, SF, Thriller

Durată: 117 min

Rating: N15   IMDB: –

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

Vineri pana Miercuri 17:20; 19:00; 21:20

Joi 16:30; 19:10

 Wheely 3D / Wheely: Voios şi Iute

Regia: Yusry Kru

Cu: Ogie Banks, Gavin Yap

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 95 min

Rating: AG   IMDB: 5.5

Wheely, un mic taxi prăfuit cu spirit aventurier şi competitiv, îndrăzneşte să concureze pentru titlul de rege al şoselelor în oraşelul său, Gasket City. În timpul unei curse eşuate, Wheely o cunoaşte pe celebra şi superba maşină de lux Bella di Monetti, de care se îndrăgosteşte până peste capotă. Aflaţi în permanenţă de partea greşită a legii şi excluşi din cercul elitist al maşinilor de lux, Wheely şi prietenul său cel mai bun Putt Putt sunt implicaţi fără voie într-o reţea de furt de maşini exclusiviste, condusă de un uriaş camion pe nume Kaiser.

Dublat: Vineri pana Miercuri 13:00

Joi 12:40

 Johnny English Strikes Again / Johnny English lovește din nou

Regia: David Kerr

Cu: Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller

Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie

Durată: 94 min

Rating: AP12   IMDB: 6.7

Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker. Dar, pentru că deja nu are prea multe abilități, și e învățat numai cu tehnologia demodată, analogă, Johnny english trebuie să învingă mai întâi dificultățile tehnologiei moderne pentru ca misiunea sa să fie un succes.

Vineri pana Miercuri 19:40; 21:40

Joi 17:15; 18:50

 Night School / Loserii de la seral

Regia: Malcolm D. Lee

Cu: Tiffany Haddish, Kevin Hart, Jacob Batalon, Anne Winters

Gen film: Comedie

Durată: 116 min

Rating: AP12   IMDB: 5.6

Kevin Hart face din nou echipă cu producătorul Will Packer, cu care a realizat comediile de imens succes Ride Along/Un polițist și jumătate și Think Like a Man, pentru o nouă comedie care va purta marca lor inconfundabilă – Loserii de la seral. Niște indivizi inadaptați la societate sunt forțați să meargă la seral, doar-doar vor reuși să ia și ei bacul.

Vineri pana Miercuri 20:50

Joi 18:15

 Hell Fest / Hell Fest. Parcul groazei

Regia: Gregory Plotkin

Cu: Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus, Christian James, Roby Attal

Gen film: Horror

Durată: 94 min

Rating: IM18   IMDB: 6.1

Un criminal mascat transformă un parc de distracţii cu tematică horror în propriul teren de joacă, vânând un grup de prieteni şi făcându-i pe ceilalţi vizitatori să creadă că teroarea lor face parte din spectacol.

Vineri pana Miercuri 17:00

 The House with a Clock in Its Walls / Misterul ceasului din perete

Regia: Eli Roth

Cu: Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry

Gen film: Familie, Fantastic, Horror, Mister, SF, Thriller

Durată: 110 min

Rating: AG   IMDB: 6.3

După ce și-a pierdut părinții, Lewis Barnavelt, un băiat de 10 ani, este trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. La scurt timp, fațada adormită a noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. Descoperind că unchiul său este un vrăjitor, băiatul pătrunde în universul misterios al magiei și vrăjitoriei. Cu toate acestea, această putere nu se limitează doar la oamenii buni: Lewis află despre Isaac Izard, un vrăjitor malefic care dorea să provoace Apocalipsa, astfel încât să poată vedea ce se întâmplă după aceea. Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagră, care atâta timp cât există, va continua să ticăie, numărând până la sfârșitul lumii. El a murit înainte de a termina ceasul, însă l-a ascuns în casa acestuia, unde acum locuiește unchiul Jonathan. În aceste condiții, Lewis și Jonathan trebuie să găsească ceasul înainte de a fi prea târziu, și înainte ca soția lui Isaac, Selena, să ajungă la el.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:20; 14:30

Joi 13:50

Subtitrat: Vineri pana Miercuri 18:40

Joi 16:00

 Ploey – You Never Fly Alone 3D/ Ploey – Inimă de viteaz

Regia: Arni Asgeirsson

Cu: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson, Richard Wills-Cotton

Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie

Durată: 88 min

Rating: AG   IMDB: 5.4

„Ploey – inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.

Dublat: Vineri pana Miercuri 13:30

Joi 13:20

 Luis & the Aliens 3D / Luis și mini-extratereștrii

Regia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack

Cu: Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylack

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durată: 91 min

Rating: AG   IMDB: 6.1

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală. Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.

Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră.

Dublat: Vineri pana Miercuri 15:00

Joi 14:40

 The Nun / Călugărița: Misterul de la mănăstire

Regia: Corin Hardy

Cu: Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Demián Bichir

Gen film: Horror, Mister, Thriller

Durată: 101 min

Rating: N15   IMDB: 5.7

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascune mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un andevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

Vineri pana Miercuri 16:40

 Alpha 3D

Regia: Albert Hughes

Cu: Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe, Leonor Varela, Jóhannes Haukur Jóhannesson

Gen film: Acţiune, Dramă, Thriller

Durată: 101 min

Rating: AP12   IMDB: 7.0

Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Keda este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

Vineri pana Miercuri 15:20

Joi 15:10


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea