Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 23 – 29 noiembrie 2018

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2018. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

Creed II

Regia: Steven Caple Jr.

Cu: Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Florian Munteanu

Gen Film: Drama, Sport

Durată: 135 min

Rating: AP12   IMDB: 8.1

Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile de natură personală și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări din viața sa. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale și asta nu face altceva decât să intensifice apropiata bătălie din ring. Rocky Balboa e mereu în colțul lui Adonis, sprijinindu-l. Împreună, cei doi vor înfrunta moștenirea lor comună, vor pune la îndoială cauzele și motivele pentru care merită să lupți și vor descoperi că, în cele din urmă, nimic nu e mai important decât familia. Creed 2 e despre întoarcerea la origini, pentru a redescoperi din ce aluat e făcut un adevărat campion și pentru a nu uita că, orice ai face, nu poți scăpa de propriul tău trecut.

Vineri pana Joi 20:30

 Widows / Vaduve

Regia: Steve McQueen

Cu: Elizabeth Debicki, Carrie Coon, Michelle Rodriguez, Viola Davis

Gen film: Crima, Drama, Thriller

Durată: 133 min

Rating: N15   IMDB: 7.5

În agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva în comun decât datoriile lăsate de soţii lor eliminaţi de rivali din lumea criminală, decid să nu-şi lase viitorul în mâinile altora.

Vineri pana Joi 21:10

 The Grinch 3D / Grinch

Regia: Yarrow Cheney, Scott Mosier

Cu: Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Tristan O’Hare, Scarlett Estevez

Gen film: Animaţie, Comedie, Familie

Durată: 95 min

Rating: AG   IMDB: 6.3

În fiecare an, celebrările din ce în ce mai grandioase, mai strălucitoare și mai zgomotoase ale Crăciunului, perturbă singurătatea și liniștea lui Grinch. Când Whos afirmă că vor face un Crăciun de trei ori mai mare în acest an, Grinch își dă seama că există o singură cale de a-și câștiga pacea și liniștea: trebuie să fure Crăciunul. Pentru a realiza acest lucru, el decide că se va prezenta drept Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului, mergând atât de departe încât va prinde în cursă un ren apatic care să-i tragă sania. Între timp, în Who-ville, Cindy-Lou Who, o tânără fată entuziasmată de sărbătoarea Crăciunului, plănuiește cu gașca sa de prieteni să-l prindă pe Moș Crăciun în timp ce își face turul din Ajunul Crăciunului, pentru a-i mulțumi pentru ajutorul oferit mamei sale singure suprasolicitate. Totuși, pe măsură ce Crăciunul se apropie, planul ei bine intenționat amenință să se ciocnească cu cel mult mai infam al lui Grinch. Își va atinge Cindy-Lou scopul de a-l întâlni în sfârșit pe Moș Crăciun? Va reuși Grinch să reducă la tăcere odată pentru totdeauna sărbătoarea Crăciunului?

Subtitrat: Vineri pana Joi 18:50

Dublat: Vineri pana Joi 12:15; 14:15

 Morometii 2

Regia: Stere Gulea

Cu: Horațiu Mălăele, Dana Dogaru, Iosif Paștina

Gen film: Drama

Durată: 115 min

Rating: AG   IMDB: 8

Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pămînt pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă o dată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea. Se șterg diferențele într-un mod forțat și violent, iar albul devine negru și invers.

Vineri pana Joi 18:10

 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 3D / Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Regia: David Yates

Cu: Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Jude Law

Gen film: Crimă, Dramă, Thriller

Durată: 139 min

Rating: AP12   IMDB: 7.1

Este anul 1927, iar povestea începe la câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperirea și capturarea infamului vrăjitor întunecat, Gellert Grindelwald. Cu toate acestea, așa cum a promis că va face, Grindelwald a realizat o evadare dramatică și a adunat mai mulți adepți la cauza sa, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice. Singurul care ar putea să-l oprească este vrăjitorul pe care l-a numit cândva cel mai drag prieten al său, Albus Dumbledore.

Subtitrat: Vineri pana Joi 18:30; 20:50

Dublat: Vineri pana Joi 15:50

 Life Itself / Asta-i viața

Regia: Dan Fogelman

Cu: Olivia Cooke, Olivia Wilde, Samuel L. Jackson, Oscar Isaac, Antonio Banderas, Mandy Patinkin

Gen film: Drama, Dragoste, Romantic

Durată: 123 min

Rating: N15   IMDB: 5.8

Life Itself (2018) spune o poveste în care viețile mai multor oameni, toate conectate printr-un eveniment unic, se intersectează de-a lungul deceniilor, de pe străzile din New York până în Spania rurală. În timp ce un cuplu tânăr din New York, trece de la povestea de dragoste din facultate, la căsătorie și la nașterea primului lor copil, răsturnările neașteptate ale călătoriei lor creează reverberații care au ecou peste continente și asupra mai multor vieți. Regizorul și scenaristul Dan Fogelman examinează pericolele și recompensele vieții de zi cu zi într-o poveste despre mai multe generații. Life Itself (2018) sărbătorește condiția umană și toate complicațiile sale cu umor, durere și dragoste. Nu există o poveste mai mare decât viața în sine. Un moment întâmplător poate modela întreaga existență în moduri pline de semnificații și neimaginate vreodată.

Vineri pana Joi 15:30

 Up and Away / Covorul zburător

Regia: Karsten Kiilerich

Cu: Vibeke Dueholm, Peter Frödin, Erik Holmey

Gen film: Animatie, Familie

Durată: 86 min

Rating: AG   IMDB: 6.7

Hodja, fiul unui croitor dintr-un sătuc din deşert, visează să cunoască lumea plină de aventuri de dincolo de munţii pe care îi vede la orizont. Soarta îi surâde când vecinul său, bătrânul El Faza, îi împrumută covorul său zburător, cu condiţia să i-o aducă pe nepoata acestuia, rămasă singură în Petto, oraşul sultanului. Împreună cu căpriţa sa, Raya, Hodja porneşte într-o călătorie plină de peripeţii în care va avea de înfruntat pericolele oraşului, aligatori, pe sultan şi gărzile lui.

Dublat: Vineri pana Joi 12:00

 Elliot the Littlest Reindeer / Elliot: O poveste de Crăciun

Regia: Jennifer Westcott

Cu: Josh Hutcherson, Samantha Bee

Gen film: Animatie, Familie

Durată: 94 min

Rating: AG   IMDB: 5.9

Când unul dintre renii lui Moș Crăciun anunță brusc că se pensionează, e nevoie urgentă să i se găsească un înlocuitor! Deși e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai bună, e ferm hotărât să dovedească lumii întregi că el e “renul” care trebuie să facă parte din echipa Moșului.

Dublat: Vineri pana Joi 13:30

 Bohemian Rhapsody

Regia: Dexter Fletcher, Bryan Singer

Cu: Mike Myers, Lucy Boynton, Rami Malek, Tom Hollander, Gwilym Lee

Gen film: Biografic, Dramă, Muzical

Durată: 139 min

Rating: AP12   IMDB: 8.4

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.

Vineri pana Joi 16:10

 Smallfoot 3D / Aventurile lui Smallfoot

Regia: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig

Cu: Zendaya, Channing Tatum, Danny DeVito, Gina Rodriguez, James Corden

Gen film: Animatie, Comedie, Familie

Durată: 101 min

Rating: AG   IMDB: 6.8

O aventură animată pentru toate vârstele, Smallfoot întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, strălucitul Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența dificil de sesizat a omului.

Dublat: Vineri pana Joi 13:50


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea