Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 19-25 octombrie 2018

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 octombrie 2018. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.Hunter Killer / Operaţiunea Hunter Killer Avanpremiera

Regia: Donovan Marsh

Cu: Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Goodall, Taylor John Smith, Michael Nyqvist, Common

Gen film: Actiune, Thriller

Durată: 126 min

Rating: N15   IMDB: –

Un căpitan de submarin american face echipă cu pușcașii marini pentru a-l salva pe președintele Rusiei, răpit de un general răzvrătit.

Joi 21:20

 Smallfoot 3D / Aventurile lui Smallfoot Avanpremiera

Regia: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig

Cu: Zendaya, Channing Tatum, Danny DeVito, Gina Rodriguez, James Corden

Gen film: Animatie, Comedie, Familie

Durată: 101 min

Rating: AG   IMDB: 6.8

O aventură animată pentru toate vârstele, Smallfoot întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, strălucitul Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența dificil de sesizat a omului. Întreaga acțiune eroică îi asigură o anumită faimă în cadrul tribului, chiar și o șansă cu fata visurilor sale. Dar misiunea extravagantă nu merge așa cum a fost planificată: descoperirea trimite comunitatea simplă de yeti într-o alertă și confuzie totală, devenind înspăimântată de creaturile care roiesc dincolo de satul lor înzăpezit. Va fi nevoie de o prietenie inteligentă și dificilă care să restabilească ordinea și să aducă pace între cele două lumi aparent ireconciliabile. Smallfoot este o poveste exuberantă despre prietenie, curaj și bucuria de a descoperi.

Dublat: Sambata pana Marti 13:10; 15:15; Joi 13:00

 A Star Is Born / S-a născut o stea

Regia: Bradley Cooper

Cu: Lady Gaga, Bradley Cooper

Gen film: Dramă, Muzical, Romantic, Dragoste

Durată: 140 min

Rating: N15   IMDB: 8.4

Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Vineri pana Joi 21:00

 Belleville Cop / Poliţaiul din Belleville

Regia: Rachid Bouchareb

Cu: Omar Sy, Luis Guzmán

Gen film: Comedie

Durată: 114 min

Rating: AP12   IMDB: 4.4

Când un prieten din copilărie este ucis de o bandă de traficanți de droguri, Baaba (Omar Sy) se mută în Miami și face echipă cu un polițist local, pentru a-i prinde pe criminali.

Vineri pana Joi 19:35

 Halloween

Regia: David Gordon Green

Cu: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton

Gen film: Horror, Thriller

Durată: 114 min

Rating: N15   IMDB: 7.9

Deși au trecut patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode au neliniștit-o mereu ultimele nopți ale lunii octombrie. Însă presimțirile ei se dovedesc a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit pentru a-și duce în sfârșit la îndeplinire planul machiavelic. Numai că de data aceasta Laurie nu mai e singură, iar fiica ei, Karen, va face tot posibilul să își salveze mama.

Vineri pana Miercuri 21:20

Joi 19:00

 The Night Eats the World / Sfârșitul vine noaptea

Regia: Dominique Rocher

Cu: Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant, Sigrid Bouaziz, David Kammenos

Gen film: Horror

Durată: 98 min

Rating: N15   IMDB: 6.0

După ce s-a trezit într-un apartament unde cu doar o noapte înainte o petrecere era în toi, Sam este forțat să înfrunte realitatea. El a rămas singur, iar zombii au invadat străzile din Paris. Terifiat de cele văzute, Sam va trebui să se baricadeze în interiorul clădirii și să își plănuiască supraviețuirea. Dar este cu adevărat singurul supraviețuitor?.

Vineri pana Joi 21:40

 Mile 22 / Mile 22: Misiune secretă

Regia: Peter Berg

Cu: Mark Wahlberg, Iko Uwais, John Malkovich

Gen film: Actiune

Durată: 99 min

Rating: N15   IMDB: 6.1

O echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.

Vineri pana Miercuri 17:15; Joi 17:00

 First Man / Primul om pe Lună

Regia: Damien Chazelle

Cu: Claire Foy, Ryan Gosling, Pablo Schreiber, Kyle Chandler

Gen film: Biografic, Dramă, Istoric

Durată: 146 min

Rating: AP12   IMDB: 7.7

După imensul succes recunoscut de Academia de film americană cu șase premii Oscar, La La Land, regizorul Damien Chazelle face din nou echipă cu Ryan Gosling în Primul om pe Lună, povestea fascinantă a primei misiuni NASA de aselenizare cu echipaj uman. Povestea filmului se concentrează pe Neil Armstrong, și exploreză perioada 1961-1969, cu sacrificiile și prețul plătit atât de Armstrong, cât și de națiunea americană, pentru a duce la bun sfârșit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.

Vineri pana Joi 12:00

 Bad Times at the El Royale / Vremuri grele la El Royale

Regia: Drew Goddard

Cu: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Nick Offerman, Jeff Bridges, Cailee Spaeny, Cynthia Erivo

Gen film: Mister, Thriller

Durată: 149 min

Rating: AP15   IMDB: 7.5

Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.

Vineri pana Joi 14:45

 I Still See You / Blestemul celor rămaşi Avanpremiera

Regia: Scott Speer

Cu: Bella Thorne, Dermot Mulroney, Richard Harmon

Gen film: Thriller

Durată: 103 min

Rating: AP12   IMDB: 5.7

Ronnie Calder (Bella Thorne), o adolescentă de 16 ani, își ia micul dejun în fiecare dimineață cu tatăl ei, de fapt, unul din „cei rămași”, un spectru al tatălui ei, care a fost ucis în urmă cu zece ani dimpreună cu milioane de alți oameni, când un experiment de laborator ultrasecret se termină cu un dezastru.

Vineri pana Joi 17:35

 Venom 3D

Regia: Ruben Fleischer

Cu: Michelle Williams, Tom Hardy

Gen film: Acţiune, Horror, SF, Thriller

Durată: 117 min

Rating: N15   IMDB: 7.1

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

Vineri pana Joi 16:20; 18:40

 Wheely 3D / Wheely: Voios şi Iute

Regia: Yusry Kru

Cu: Ogie Banks, Gavin Yap

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 95 min

Rating: AG   IMDB: 6.0

Wheely, un mic taxi prăfuit cu spirit aventurier şi competitiv, îndrăzneşte să concureze pentru titlul de rege al şoselelor în oraşelul său, Gasket City. În timpul unei curse eşuate, Wheely o cunoaşte pe celebra şi superba maşină de lux Bella di Monetti, de care se îndrăgosteşte până peste capotă. Aflaţi în permanenţă de partea greşită a legii şi excluşi din cercul elitist al maşinilor de lux, Wheely şi prietenul său cel mai bun Putt Putt sunt implicaţi fără voie într-o reţea de furt de maşini exclusiviste, condusă de un uriaş camion pe nume Kaiser.

Dublat: Vineri pana Joi 12:20

 Johnny English Strikes Again / Johnny English lovește din nou

Regia: David Kerr

Cu: Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller

Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie

Durată: 94 min

Rating: AP12   IMDB: 6.6

Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker. Dar, pentru că deja nu are prea multe abilități, și e învățat numai cu tehnologia demodată, analogă, Johnny english trebuie să învingă mai întâi dificultățile tehnologiei moderne pentru ca misiunea sa să fie un succes.

Vineri pana Miercuri 19:15; Joi 15:00

 Ploey – You Never Fly Alone 3D/ Ploey – Inimă de viteaz

Regia: Arni Asgeirsson

Cu: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson, Richard Wills-Cotton

Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie

Durată: 88 min

Rating: AG   IMDB: 5.4

„Ploey – inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.

Dublat: Vineri, Miercuri 13:30; 15:20

Sambata pana Marti, Joi 14:20

 

Luis & the Aliens 3D / Luis și mini-extratereștrii

Regia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack

Cu: Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylack

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durată: 91 min

Rating: AG   IMDB: 6.1

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală. Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.

Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră.

Dublat: Vineri, Miercuri 14:20


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea