// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 12 – 18 octombrie 2018

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 octombrie 2018. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

A Star Is Born / S-a născut o stea Avanpremiera

Regia: Bradley Cooper

Cu: Lady Gaga, Bradley Cooper

Gen film: Dramă, Muzical, Romantic, Dragoste

Durată: 140 min

Rating: N15   IMDB: 8.5

Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Joi 21:00

 Belleville Cop / Poliţaiul din Belleville Avanpremiera

Regia: Rachid Bouchareb

Cu: Omar Sy, Luis Guzmán

Gen film: Comedie

Durată: 114 min

Rating: AP12   IMDB: –

Când un prieten din copilărie este ucis de o bandă de traficanți de droguri, Baaba (Omar Sy) se mută în Miami și face echipă cu un polițist local, pentru a-i prinde pe criminali.

Joi 21:20

 Halloween

Regia: David Gordon Green

Cu: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton

Gen film: Horror, Thriller

Durată: 114 min

Rating: N15   IMDB: 8

Deși au trecut patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode au neliniștit-o mereu ultimele nopți ale lunii octombrie. Însă presimțirile ei se dovedesc a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit pentru a-și duce în sfârșit la îndeplinire planul machiavelic. Numai că de data aceasta Laurie nu mai e singură, iar fiica ei, Karen, va face tot posibilul să își salveze mama.

Joi 20:40

 Mile 22 / Mile 22: Misiune secretă

Regia: Peter Berg

Cu: Mark Wahlberg, Iko Uwais, John Malkovich

Gen film: Actiune

Durată: 99 min

Rating: N15   IMDB: 6.1

O echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.

Vineri pana Miercuri 21:40; Joi 18:30

 First Man / Primul om pe Lună

Regia: Damien Chazelle

Cu: Claire Foy, Ryan Gosling, Pablo Schreiber, Kyle Chandler

Gen film: Biografic, Dramă, Istoric

Durată: 146 min

Rating: AP12   IMDB: –

După imensul succes recunoscut de Academia de film americană cu șase premii Oscar, La La Land, regizorul Damien Chazelle face din nou echipă cu Ryan Gosling în Primul om pe Lună, povestea fascinantă a primei misiuni NASA de aselenizare cu echipaj uman. Povestea filmului se concentrează pe Neil Armstrong, și exploreză perioada 1961-1969, cu sacrificiile și prețul plătit atât de Armstrong, cât și de națiunea americană, pentru a duce la bun sfârșit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.

Vineri pana Miercuri 18:10; Joi 16:10

 Bad Times at the El Royale / Vremuri grele la El Royale

Regia: Drew Goddard

Cu: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Nick Offerman, Jeff Bridges, Cailee Spaeny, Cynthia Erivo

Gen film: Mister, Thriller

Durată: 149 min

Rating: AP15   IMDB: 7.2

Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.

Vineri pana Miercuri 18:30; Joi 15:50

 I Still See You / Blestemul celor rămaşi Avanpremiera

Regia: Scott Speer

Cu: Bella Thorne, Dermot Mulroney, Richard Harmon

Gen film: Thriller

Durată: 103 min

Rating: AP12   IMDB: 7.0

Ronnie Calder (Bella Thorne), o adolescentă de 16 ani, își ia micul dejun în fiecare dimineață cu tatăl ei, de fapt, unul din “cei rămași”, un spectru al tatălui ei, care a fost ucis în urmă cu zece ani dimpreună cu milioane de alți oameni, când un experiment de laborator ultrasecret se termină cu un dezastru.

Vineri pana Miercuri 21:20; Joi 18:50

 Venom 3D

Regia: Ruben Fleischer

Cu: Michelle Williams, Tom Hardy

Gen film: Acţiune, Horror, SF, Thriller

Durată: 117 min

Rating: N15   IMDB: –

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

Vineri pana Miercuri 15:50; 17:20; 21:00; Joi 19:10

Wheely 3D / Wheely: Voios şi Iute

Regia: Yusry Kru

Cu: Ogie Banks, Gavin Yap

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 95 min

Rating: AG   IMDB: 5.5

Wheely, un mic taxi prăfuit cu spirit aventurier şi competitiv, îndrăzneşte să concureze pentru titlul de rege al şoselelor în oraşelul său, Gasket City. În timpul unei curse eşuate, Wheely o cunoaşte pe celebra şi superba maşină de lux Bella di Monetti, de care se îndrăgosteşte până peste capotă. Aflaţi în permanenţă de partea greşită a legii şi excluşi din cercul elitist al maşinilor de lux, Wheely şi prietenul său cel mai bun Putt Putt sunt implicaţi fără voie într-o reţea de furt de maşini exclusiviste, condusă de un uriaş camion pe nume Kaiser.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00; 13:40; Joi 12:30; 13:00

 Johnny English Strikes Again / Johnny English lovește din nou

Regia: David Kerr

Cu: Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller

Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie

Durată: 94 min

Rating: AP12   IMDB: 6.7

Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker. Dar, pentru că deja nu are prea multe abilități, și e învățat numai cu tehnologia demodată, analogă, Johnny english trebuie să învingă mai întâi dificultățile tehnologiei moderne pentru ca misiunea sa să fie un succes.

Vineri pana Miercuri 14:20; 19:40; Joi 16:30

 Night School / Loserii de la seral

Regia: Malcolm D. Lee

Cu: Tiffany Haddish, Kevin Hart, Jacob Batalon, Anne Winters

Gen film: Comedie

Durată: 116 min

Rating: AP12   IMDB: 5.6

Kevin Hart face din nou echipă cu producătorul Will Packer, cu care a realizat comediile de imens succes Ride Along/Un polițist și jumătate și Think Like a Man, pentru o nouă comedie care va purta marca lor inconfundabilă – Loserii de la seral. Niște indivizi inadaptați la societate sunt forțați să meargă la seral, doar-doar vor reuși să ia și ei bacul.

Vineri pana Miercuri 16:15

 The House with a Clock in Its Walls / Misterul ceasului din perete

Regia: Eli Roth

Cu: Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry

Gen film: Familie, Fantastic, Horror, Mister, SF, Thriller

Durată: 110 min

Rating: AG   IMDB: 6.3

După ce și-a pierdut părinții, Lewis Barnavelt, un băiat de 10 ani, este trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. La scurt timp, fațada adormită a noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. Descoperind că unchiul său este un vrăjitor, băiatul pătrunde în universul misterios al magiei și vrăjitoriei. Cu toate acestea, această putere nu se limitează doar la oamenii buni: Lewis află despre Isaac Izard, un vrăjitor malefic care dorea să provoace Apocalipsa, astfel încât să poată vedea ce se întâmplă după aceea. Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagră, care atâta timp cât există, va continua să ticăie, numărând până la sfârșitul lumii. El a murit înainte de a termina ceasul, însă l-a ascuns în casa acestuia, unde acum locuiește unchiul Jonathan. În aceste condiții, Lewis și Jonathan trebuie să găsească ceasul înainte de a fi prea târziu, și înainte ca soția lui Isaac, Selena, să ajungă la el.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:15; Joi 13:40

 Ploey – You Never Fly Alone 3D/ Ploey – Inimă de viteaz

Regia: Arni Asgeirsson

Cu: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson, Richard Wills-Cotton

Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie

Durată: 88 min

Rating: AG   IMDB: 5.4

„Ploey – inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.

Dublat: Vineri pana Miercuri 15:30; Joi 14:50

 Luis & the Aliens 3D / Luis și mini-extratereștrii

Regia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack

Cu: Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylack

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durată: 91 min

Rating: AG   IMDB: 6.1

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală. Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.

Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră.

Dublat: Vineri pana Miercuri 14:00; Joi 14:20