Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Prognoza meteo pentru perioada 23 octombrie – 20 noiembrie: Final de octombrie cu temperaturi ridicate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prognoza meteo pentru perioada 23 octombrie – 20 noiembrie: Final de octombrie cu temperaturi ridicate

Deși putem observa o ușoară scădere a temperaturilor în comparație cu weekendul curent, vremea se anunță caldă pentru această perioadă. În săptămânile următoare, temperaturile vor depăși 22 de grade Celsius, oferind un final de octombrie blând din punct de vedere termic.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Săptămâna viitoare va aduce cele mai ridicate temperaturi termice, în special în regiunile sudice și sud-estice ale țării, unde maximele vor atinge 22…25 de grade Celsius. Cu toate acestea, vor exista precipitații mai semnificative în vest, nord-vest, centru și zonele montane. În contrast, în est și sud-est, seceta extremă va continua, cu un deficit accentuat de umiditate.

Iată prognoza meteo pe segmente de timp:

Perioada 23 octombrie – 30 octombrie: Temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit, în special în sud-est. Cantitățile de precipitații vor varia, fiind excedentare în vest, nord-vest și centru, dar deficitare în regiunile sudice.

Perioada 30 octombrie – 6 noiembrie: Temperaturi medii ușor peste valorile normale pentru această perioadă în întreaga țară. Precipitațiile vor fi apropiate de normele sezoniere, indiferent de regiune.

Perioada 6 noiembrie – 13 noiembrie: Se așteaptă temperaturi medii ușor mai ridicate decât normalele pentru această perioadă în întreaga țară. Cantitățile de precipitații vor varia, fiind ușor excedentare în regiunile extracarpatice și apropiate de normale în restul țării.

Perioada 13 noiembrie – 20 noiembrie: Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Precipitațiile estimate pentru această perioadă au o tendință spre excedent în marea parte a țării.

Această prognoză reflectă evoluția vremii pentru următoarele săptămâni și poate oferi informații esențiale pentru planificarea activităților în această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea