Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână. Temperaturile vor marca o scădere în toată țara, însă ploile își vor face apariția doar în zonele montane

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest sfârșit de săptămână, la nivelul întregii țări. În cele două zile de weekend vremea va intra într-un proces de răcire, în prima zi în jumătatea de nord a țării, urmând ca mai apoi temperaturile să scadă și în restul teritoriului. Precipitații se vor semnala doar în zona montană și vor fi slabe cantitativ.

Sâmbătă, 14 septembrie, vremea se răceşte în nord şi nord-est, vor fi înnorări, iar pe spaţii restrânse, în special la munte, vor fi ploi slabe, trecătoare.

În rest, temperaturile vor fi mai ridicate decât media perioadei, iar cerul va fi variabil, cu innorări temporare după-amiază.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane, dar local și temporar și în restul zonelor, în special în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor situa între 20 şi 32 de grade Celsius, iar cele minime între 4 şi 18 grade Celsius.

Duminică, 15 septembrie, temperaturile vor scădea şi în regiunile din jumătatea de sud a ţării, astfel că valorile se vor situa în jurul mediilor multianuale în întreagă ţară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, dar şi în zona litoralului.

Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 29 de grade Celsius, iar minimele vor fi între 5 și 17 grade Celsius, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii În 2024, șoferii din România trebuie să achite rovinieta pentru utilizarea anumitor categorii de drumuri. Rovinieta este o taxă de drum obligatorie pentru toți șoferii care folosesc infrastructura națională de șosele, iar costul variază în funcție de gabaritul vehiculului. Conform promotor.ro, șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea