Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Prognoză: Euro ar putea trece peste un nivel record în perioada următoare. Se așteptă la un curs valutar mediu de peste 4,73 lei/euro la mijlocul anului viitor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei din patru analiști de la CFA România anticipează o depreciere semnificativă a leului în următoarele 12 luni. Pentru martie 2019, estimarea acestora indică un curs de 4,6935 lei/euro, în timp ce pentru august 2019 valoarea medie a cursului anticipat este de 4,7375.

Potrivit Indicatorului de Incredere Macroeconomica CFA Romania, rata anticipată a inflației pentru următoarele 12 luni (august 2019/august 2018) a înregistrat o valoare medie de 4,13%. Rata medie a ROBOR cu scadența de 3 luni anticipată peste un an este 3,88%.

În luna august 2018, Indicatorul de Încredere Macroeconomică al CFA România a crescut față de luna anterioară cu 4,9 puncte până la valoarea de 50,0 puncte (față de aceeași luna a anului anterior, Indicatorul a scăzut cu 0,7 puncte). Această evoluție s-a datorat atât condițiilor curente cât și așteptărilor.

Cotația oficială afișată luni de BNR a fost de 4,6578 lei, o creștere de 0,04% față de nivelul afișat vineri și cel mai ridicat nivel din ultima lună.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Îngrășăminte bio pentru castraveți. Cum se poate fertilizarea fără chimicale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Îngrășăminte bio pentru castraveți. Cum se poate fertilizarea fără chimicale Fertilizarea castraveților fără chimicale se poate face cu unele preparate din plante. Orice iarbă (moto)cosită este potrivită: iarbă de câmp, iarbă de gazon, precum și buruieni plivite. După tunderea ierbii cu o mașină de tuns aceasta se greblează într-o grămadă și se acoperă cu folie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea