Rămâi conectat

Actualitate

PROGNOZA ANM pentru următoarele zile: Vin ninsorile și ploile în țara noastră! Unde se vor înregistra

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGNOZA ANM pentru următoarele zile: Vin ninsorile și ploile în țara noastră! Unde se vor înregistra

Șefa ANM, Florinela Georgescu, a explicat că ciclonul mediteranean s-a îndepărtat de România, dar vremea va rămâne extrem de schimbătoare, până la finalul lunii decembrie.

Vom avea zile în care temperaturile vor crește, pentru ca apoi să avem o scădere bruscă a temperaturilor, ceea ce va aduce cu sine ninsori și ploi abundente.

„În următoarea perioadă, cel puțin săptămâna viitoare, aș spune că și cealaltă săptămână, până la sfârșitul acestei luni, cel puțin, va fi o vreme foarte schimbătoare, cu modificări o dată la două trei zile.

Citește și: Vremea va deveni mai caldă, în țară, în următoarea perioadă. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vom avea episoade cu precipitații, la munte mai ale lapoviță și ninsoare dincolo de 1400 m. În zonele deluroase, precipitații mixte, iar la câmpie probabil că vor domina totuși ploile”, a spus Florinela Georgescu, director prognoză ANM, la Antena 3 CNN.

Potrivit acesteia, ciclonul din Marea Neagră s-a îndepărtat. Marți seară, miercuri, vor urma iarăși precipitații în toată țara.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Alarmă la nivel NAȚIONAL: Ministerul Sănătații a declarat epidemie, cu ce avem de-a face

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă la nivel NAȚIONAL: Ministerul Sănătații a declarat epidemie, recomandările pentru a usura situatia. Ministerul Sănătății a anunțat oficial declanșarea epidemiei de rujeolă în România, datorită creșterii „îngrijorătoare” a numărului de cazuri, cu scopul de a facilita vaccinarea copiilor. Un comunicat emis de Ministerul Sănătății menționează că, având în vedere intensificarea cazurilor de rujeolă și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare