Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Prof. Andrei Marga, vine la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Astăzi, de la ora 18.00, profesorul Andrei Marga, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca şi membru în Biroul Permanent Central al PNL va fi prezent la Alba Iulia, la Vila Elisabeta, unde se va întâlni cu cadrele didactice, invitate din tot judeţul Alba. Întâlnirea este mediată de organizaţia de femei a PNL Alba, rectorul Andrei Marga onorând invitaţia profesoarei Elena Ignat, membră în Biroul Central al OFL. Rectorul clujean va prezenta viziunea USL pentru reforma educaţiei, punctând obiectivele prioritare şi majore în acest domeniu de interes pentru viitorul naţiunii. De asemenea, va fi dezbătută şi problema regionalizării României, în viziunea USL.
Simultan, tot azi la aceeaşi oră, în toate oraşele din judeţul Alba, organizaţiile PNL vor premia peste 80 de liceeni care au obţinut media generală peste 9.50. Premiile constă în diplome şi diferite sume de bani, donate de liberalii din localităţile unde se desfăşoară acţiunile, aceştia confirmând încă o dată că, înainte de orice, preţuiesc lumina învăţăturii. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea