Rămâi conectat

Economie

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş mizează pe o creștere de 15% a afacerilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, mizează pe o creștere de 15% a afacerilor, față de anul trecut.

mobilier_de_baie_moderno_savini_due_italia_largeSavini Due a estimat pentru anul trecut afaceri totale de 110 mil. lei (24,5 milioane de euro), în creştere cu 36% faţă de anul anterior, conform calculelor Ziarului Financiar pe baza datelor trans­mise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

„Principalul nostru obiectiv pentru 2017 este pătrun­derea pe noi pieţe din Europa. Piaţa de construcţii din România a crescut foarte mult în ultimul an, iar cerinţele au fost dintre cele mai variate“, a declarat pentru ZF Transil­vania Piersante Savini, general manager al Savini Due.

Şeful companiei din Sebeș a mai spus că, posibilităţi de creştere există în continuare pe piaţa locală, în principal datorită condiţiilor de producţie avantajoase pe care le avem în ţară, impozitării  favorabile, costului acceptabil al manoperei, materiei prime accesibile în cantităţi mari, dar şi poziţiei geografice favorabile faţă de întreaga Europă, potrivit zf.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5,4% în termeni nominali, în primele două luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023, datorită avansului înregistrat în industria prelucrătoare (+7,1%), informează miercuri Institutul Naţional de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea