Rămâi conectat

Politică Administrație

Probleme în PSD. Ce procent are Victor Ponta în sondajele interne și cine e pe locul 2

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PontaSondajele interne ale PSD arată că prezidențiabilul Victor Ponta nu va câștiga după primul tur alegerile din toamnă, pentru că nu va întruni pragul de 50%+1.

“Victor are undeva la 46-47%”, au declarat surse din conducerea PSD, site-ului stiripesurse.ro. “A spus că e pe primul loc înaintea tuturor. Înțeleg că pe locul 2 e Iohannis, dar la distanta”, spun sursele citate.

“Treaba mea e ca noi nu avem 51%, noi avem 40%. Putem sa ridicam la 45%, dar 6 procente sunt enorme. Nu știu ce va ridica și Tăriceanu….Acolo e beleaua, că dacă faci calculul matematic, vor candida mulți, dar toți sunt pe dreapta, știi? Dacă aia tot se unesc și matematic se duc voturile acolo, ești pierdut, ca d-asta se și bat ei pe candidatura, că se vad președinți, zic ‘Frate, eu ies președinte cu 15%”, că vin ceilalți și mă susțin”, a relatat un lider PSD, site-ului sus menționat

Aceste evaluări interne nu-i plac lui Victor Ponta. Șansa pentru organizațiile PSD, spun sursele citate, este că dreapta este fărâmițată.

“Nu câștigam că suntem noi buni, ci că sunt aia pilaf, asta e șansa noastră cea mai mare, ca Băsescu nu mai poate să dea mesaje în momentul ăsta, s-a ales cu scandalul asta cu țiganii, e cu ei pe cap, PNL îl are pe Crin care nu știe ce vrea, Iohannis n-are substanță, nea Vasile nu are ce sa facă cu Predoiu, Cristian Diaconescu nu știu ce caută în jocul asta”, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

Situația electorală a PSD a fost dezbătută de liderii partidului în ședința informală din Orăștie și perspectivele ridică multe semne de întrebare pentru candidatul la președinție, scrie site-ul citat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea