Rămâi conectat

Sport

Probleme în fotbalul județean: Viitorul Unirea s-a retras din Liga a V-a, Cuprirom Abrud abandonează la juniori A1!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Problemele financiare majore în fotbalul județean afectează Liga a V-a, eșalon din care a abandonat în această iarnă Viitorul Unirea (Seria a 2-a). 

Și Cuprirom Abrud are probleme majore, moții anunțând retragerea formației de juniori A1 din campionatul organizat de AJF Alba. Surse apropiate clubului din Munții Apuseni susțin că și echipa de seniori a fost la un pas să renunțe deși este lider al Seriei a 3-a. „100 la sută continuăm cu o echipa de seniori, deși ne va fi foarte greu. Avem 2500 de lei pe lună și încercăm să ne descurcăm”, a declarat Nicu Berindei, președintele Cuprirom Abrud. Situația este însă critică, anumite surse indicând că problemele sunt destul de acute. „Se va continua în retur, probabil cu un mixt între juniori și cei care vor să mai jocae, dar în condiții de Daciadă, fără bani, benevol. O să joace cine vrea, de plăcere”, a spus  un apropiat al formației moțești.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea