Rămâi conectat

Politică Administrație

PRO România, după plecarea la PSD a aproape 300 de membrii: Salutăm decizia de a pleca la fel cum au venit, prin fugă și trădare

Ziarul Unirea

Publicat

în

PRO România, după plecarea la PSD a aproape 300 de membrii: Salutăm decizia de a pleca la fel cum au venit, prin fugă și trădare

Am urmărit și eu conferința PSD care, cel mai probabil s-a dorit a fi o lovitură sub centură în ceea ce ne privește. Ei bine este greu să să fii surprins când fugarii devin din nou fugari sau când se vorbește despre sute de oameni care pleacă, numere pe care PRORomânia nu i-a avut niciodată.

Pe scurt, n-am avut niciodată ce spun ei că am pierdut!

Domnul Cârnațiu Lazăr Sebastian nu este o pierdere pentru organizația noastră, ba dimpotrivă, îi salutăm decizia de a pleca la fel cum a venit, prin fugă și trădare. Îi dorim mult succes în noua și vechea familie PSD și considerăm că valorile sale personale se regăsesc mult mai mult în stilul de politică promovat de domnul Dîrzu.

În ceea ce privește organizațiile PRORomânia Blaj și Abrud, ne-am dori foarte mult să facem și noi cunoștință cu acești membri, deoarece aceste organizații încă nu fuseseră conturate decât la nivel de discuții cu câte o singură persoană.

Singurul regret pe care îl am cu adevărat în acest moment este legat de decizia doamnei Roxana Reisnaor, o doamnă față de care am un deosebit respect și a cărei performanță o voi recunoaște și promova indiferent de partidul din care va face parte. Îi urez mult succes în noul drum politic și cred cu tărie că este primul om de calitate pe care PSD Alba îl câștigă de 15 ani încoace.

Am mai fost acuzați în această conferință că politica noastră este una anti PSD, nu o considerăm o acuză ci mai degrabă un compliment! Da! Pentru cei care încă nu cunosc regulile democrației, precum domnul Cârnațiu, îl informăm pe această cale, că așa se face opoziție. Știm că politica pe care ei o înțeleg este să fii prieten cu toată lumea și să pleci capul oricui, oriunde pentru a prinde o funcție în caz că echipa ta pierde.

Ei bine, noi facem lucrurile altfel! Noi ne asumăm o luptă pentru o stângă sănătoasă și reformată pentru România, iar PSD nu mai reprezintă de prea mult timp interesele electoratului de stânga.

Le urez mult succes în drumul ales și sper ca obiectivele lor să devină la un moment și cele pe care România le merită!

Horațiu Florea,
Coordonator PRO România, filiala Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea