Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

PRO România Alba și-a anunțat candidatul pentru Primăria Teiuș. Cine este acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

PRO România Alba și-a anunțat candidatul pentru Primăria Teiuș. Cine este acesta

Profesorul Rusu Octavian Mihai și-a dedicat întreaga viață educației. Fiind profesor de sport, a oferit multor generații de copii valori precum munca în echipă, spirit de fair-play și ambiția pentru performață.
Aceste valori l-au ghidat de-a lungul vieții, considerând că orice societate poate evolua dacă învățăm să muncim împreună.

Experiența de management a dobândit-o în urma activității de Director al Liceului Teoretic Teiuș, când a reuşit unificarea şcolii generale cu liceul, un fapt extraordinar ţinând cont că şcoala ar fi fost în pericol de desfiinţare, deoarece oraşul Teiuş se afla la răscrucea unor municipii cu licee importante, fiind aproape de Alba Iulia, Aiud şi Blaj. A reuşit, prin muncă și ajutorul întregului colectiv de cadre didactice, cu sprijin din partea administraţiei judeţene şi locale, prin implicarea părinţilor şi a întregii comunităţi să facă progrese.

Astfel, dacă la preluarea funcției, Liceul Teoretic Teiuş se afla abia pe locul 25 din cele 36 de unităţi liceale din judeţul Alba în privinţa promovabilităţii la examenul de bacaluareat, prin eforturile depuse s-au numărat printre primele 7 licee, cu un procent mediu de peste 75% în fiecare an.

Horațiu Florea: ” PRO România Alba își dorește alternative benefice pentru fiecare comunitate din județ. În alegerea candidaților, încercăm să nu le privim ca pe simple UAT-uri care trebuie să dea la număr, ci mai degrabă, le privim drept comunități individuale cu nevoi specifice. Aceste comunități au nevoie, în primul rând, de oameni pregătiți și mai apoi, de oameni care au capacitatea de a lucra fair-play și în echipă astfel încât să primeze interesul cetățenilor nu cele personale.

Domnul profesor Rusu Octavian este un exemplu în acest sens. Un om care și-a dedicat viața comuniții dar și cu experiență în Consiliul Local. Cunoaște nevoile orașului dar înțelege și oamenii care constituie comunitatea acestui oraș.

Suntem extrem de onorați să-l susținem în candidatura sa pentru Primăria orașului Teiuș, și avem toată încrederea că și comunitatea din care face parte îl va susține!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea