Rămâi conectat

Actualitate

Prinși în flagrant la furat șine! Autorii, doi angajați ai unei firme ce efectuează lucrări de reabilitare la calea ferată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de la transporturi, sprijiniţi de poliţiştii din Copşa Mică, i-au depistat în flagrant delict pe doi angajaţi ai unei firme ce efectuează lucrări de reabilitare la calea ferată pe tronsonul Micăsasa – Sighișoara, imediat după ce au sustras 6 bucăţi de şină de cale ferată.

Potrivit IPJ Alba, „miercuri 27 ianuarie 2016, în jurul orelor 20.40, în urma unei sesizări prin 112, prin care o era semnalat faptul că două persoane fură şină de cale ferată dintr-un depozit ce deserveşte şantierul unei societăţi ce efectuează lucrări de reabilitare la calea ferată, poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Blaj, au luat măsuri urgente, în vederea depistării autorilor faptei de furt.

Astfel, autovehiculul cu care se deplasau cei doi bănuiţi de furt, a fost depistat în trafic şi oprit, în apropiere de Mănărade, cu sprijinul poliţiştilor din Copşa Mică, judeţul Sibiu.

În autovehiculul au fost găsite 6 bucăţi de şină de cale ferată cu lungimi între 7,3 şi 8,4 metri, iar cei doi bărbaţi, în vârstă de 65 şi 45 de ani, au fost identificaţi ca  fiind angajaţi ai unei alte societăţi comerciale ce desfășoară activităţi de reabilitare a liniei de cale ferată, pe tronsonul Micăsasa – Sighişoara.

Prejudiciul a fost restituit societăţii păgubite, iar faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea