Rămâi conectat

Curier Județean

Prinşi fără permis şi sub influenţa alcoolului, un tânăr de 18 ani din Ciugud şi un bărbat de 44 de ani, din Ghirbom, sunt acum cercetaţi de poliţişti

Mondoc Adriana

Publicat

în

Prinşi fără permis şi sub influenţa alcoolului, un tânăr de 18 ani din Ciugud şi un bărbat de 44 de ani, din Ghirbom, sunt acum cercetaţi de poliţişti

*Marţi, 13 noiembrie 2018, în jurul orei 01.10, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia şi ai Serviciului Rutier Alba, în timp ce desfășurau activități de supraveghere  şi control al traficului rutier, pe strada Cetății din Alba Iulia, judeţul Alba, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 18 de ani, din Ciugud, judeţul Alba, care nu avea permis de conducere al autovehiculelor pentru nici o categorie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat şi faptul că tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

* Luni, 12 noiembrie 2018, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce desfășurau serviciul de patrulare intercomunală pe raza comunei Berghin, sat Ghirbom, pe Drumul Judeţean 106L, au oprit, pentru control, un tractor agricol neînmatriculat, condus de un bărbat de 44 de ani, din Berghin, judeţul Alba, care nu avea permis de conducere al autovehiculelor pentru nici o categorie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat şi faptul că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea