Prin refuzul de a deschide tronsoanele 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda, PSD pune în pericol viața participanților la trafic

PSD pune în pericol viața participanților la trafic refuzând să deschidă tronsonul de autostradă Aiud-Turda – Declarație politică

Când e vorba de PSD și de autostrăzi, județul Alba a ajuns să dețină deja două recorduri negative. 

Primul record negativ este reprezentat de cel mai mare accident în lanț, pe o autostradă din România, petrecut în iarna anului 2013, când 40 de mașini s-au cionit din cauza gheții de pe carosabil. PSD, patronat atunci de Victor Ponta, a deschis tronsonul II al autostrăzii Orăștie-Sibiu fără să asigure servicii de deszăpezire și combatere a poleiului, în toiul iernii.

Al doilea record negativ constă în refuzul de a deschide circulației  tronsonul de autostradă Aiud-Turda pentru că nu este apă la buda publică. Asta în condițiile în care pe șoseaua de lângă noua autostradă traficul dintr-o zi normală este aproape la fel de aglomerat ca Valea Prahovei într-o zi de sărbătoare. Aici mașinile se mișcă cu viteza melcului, printre craterele apărute în carosabil și numeroase accidente grave, soldate cu morți, răniți și importante pagube materiale au loc săptămânal.

Citește și: Autostrada Sebeș-Turda: Douăzeci şi opt de kilometri, între Sebeş şi Turda, sunt gata de folosire, dar stau închişi din cauza unei hotărâri de guvern absurde

Aceste motive nu sunt însă suficient de importante pentru PSD. Nu contează ca oamenii sunt în pericol de moarte pe acest drum. Nu contează că firmele au importante pierderi materiale. Nu contează că mașinile se rup prin gropi. Pentru PSD contează doar să aducă momentul inaugurării autostrăzii cât mai aproape de momentul alegerilor, ca să taie panglica cu elan electoral.

Fiind singurul tronson de autostradă care va fi inaugurat in următorii 2-3 ani, pentru că restul au fost păpate de revoluția fiscală a PSD, noul partid-stat găsește nod în papură pentru a menține autostrada închisă. Cine va plăti însă pentru paza autostrăzii închise? Cine va plăti pentru morții și răniții din accidente? Noi toți, desigur, așa cum plătim in fiecare zi costurile unei guvernări iresponsabile, ce a dus România înapoi cu 30 de ani.

Citește și: FOTO/VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 – Antreprenorul Pizzarotti se pregătește de montarea grinzilor la viitorul pod peste râul Ampoi

Fac apel, de la Tribuna Parlamentului, la guvernul PSD, să deschidă cât mai repede acest tronson de autostradă. Toate pârghiile legale sunt la ei. Îi împiedică doar cinismul diabolic și nepăsarea față de românii de rând.

Domnilor de la PSD, puteți inaugura autostrada de câte ori vreți. Nu ne vom supăra. Puteți taia panglica la prima mașină de pe autostradă, la prima luna plină de pe autostradă, la prima ploaie și desigur la prima apă trasă la buda de pe autostradă. Lăsați-ne doar să circulăm pe această autostradă și să nu ne mai punem viețile în pericol pe un drum național plin de gropi și de accidente!

Deputat PNL de Alba,

Sorin Ioan BUMB

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

liberalu` pe stil....nou 22 martie 2018 at 16:04

De ce mai ? Pe-acolo nu se poate murii la fel de bine ca 2013 ? Nu-i tot prin marele nostru…judet ??? Idioti !!!

un cititior oarecare 22 martie 2018 at 18:43

Bai umflaciune… daca se deschid tronsoanele 3 si 4 si se surpa dupa cateva luni ca si Autostrada A1 ce ai de comentat? Iti asumi tu raspunderea?

Tara lui Papura Voda 23 martie 2018 at 7:57

Cu siguranta autoritatile stau luni de zile cu popcornul langa ei si asteapta ca surparea sa se produca acum, cand sunt 100% finalizate…

Albaiulian 22 martie 2018 at 23:07

Daca ar avea lumea tupeu s ar duce direct pe autostrada dar la noi se protesteaza pe net

Eu 23 martie 2018 at 2:31

Titi Aur zice ceva care este reprezentativ:autostrada este periculoasa fara educatie rutiera,atata timp cat pe banda1 se merge cu80_90km/h si pe2 cu 180km/h,cu slalom printre masini.Aveti ex concret cu giratoriile,dupa ani buni de cand au impanzit orasul tot sunt accidente si 90% nu stiu sa semnalizeze in giratorii!

HH 23 martie 2018 at 11:48

Ce interes ar avea pesedistii sa nu se impauneze cu 20-30 de km de autostrada ?! boc a facut inaugurare si pentru 8 km intre Turda si Campia Turzii ! Poate chiar nu corespunde, chiar nu e bine executata si chiar nu si-a facut treaba sucursala din Cluj a CNAIR care trebuia sa supravegheze executia lucrarii !!!

gica contra 25 martie 2018 at 8:11

Intotdeauna „proasta satului” isi da cu parerea. Nu conteaza pe ce motiv, nu conteaza ca te pricepi, nu conteaza ca te faci de ras, nu conteaza ca spui doar prostii, voi sunteti „gica contra”.
Bumb(onel), du-te ba si dormi in parlament, pe banii lui Ghita.

Corleone 26 martie 2018 at 9:27

Alooo gara, antensitii: ce probleme sunt semnalate acum la executia tronsoanelor de autostrada? Stiti ca s-a schimbat procedura de receptionare a lucrarilor de cand tara e sub domnia lui PSDragnea? De ce? Oare beneficiarul (CNADR) nu a supravegheat executia investitiei pe parcursul ei? Nu a avut diriginti de santier care sa semnaleze ca sunt anumite probleme in executie? Cum s-a ajuns la finalul lucrarii sa se constate ca … sunt probleme!?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...