Rămâi conectat

Sport

Prin implicarea Federației Române de Fotbal, clasă de fotbal la LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș de la toamnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Federația Română de Fotbal, Primăria municipiului Sebeș, LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, în colaborare cu CJ Alba, ISJ Alba și AJF Alba organizează acțiuni de selecție în zilele de 30 și 31 mai, pentru constituirea unei clasa (a V-a) de fotbal (băieți născuți în anii 2011, 2012).

Cu acest prilej, un proiect pilot la nivel național, în Alba vor fi prezente nume grele ale fotbalului românesc, respectiv Mihai Stoichiță (președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF), Ion Geolgău (manager departament scouting), Lucian Sânmărtean (manager sportiv al loturilor de juniori) și Miodrag Belodedici (membru în comisia tehnică a FRF). Acțiunile de selecție se vor desfășura după următorul program: *luni, 30 mai: stadionul “Arini” Sebeș (pentru zona Sebeș, Cugir) și stadionul “Cetate” (zona Alba Iulia); *marți, 31 mai: stadionul “Aiudelul” (zona Aiud), stadion “Minaur” Zlatna (zona Munților Apuseni)

Conform informațiilor furnizate de Doru Oancea, director adjunct al instituției de învățământ superior, de la toamnă se va înființa o clasă cu specific “fotbal” la Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu” Sebeș.

Pentru realizarea acestui deziderat se mizează pe implicarea Federației Române de Fotbal și a Primăriei municipiului Sebeș.

Ne dorim să creăm o clasă de fotbal, începând de la clasa a V-a, respectiv pentru jucători născuți în anul 2011. Să ajungem la nivel județean să luăm unii dintre cei mai buni copii. FRF se va ocupa prin departamentul de scouting de selecția acestor tineri, cu care vom lucra pe baza unei metodologii oferite de FRF. Primăria ne va susține cu cazare și mâncare gratis la internatul liceului”, a spus Doru Oancea în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM. Doru Oancea este și antrenor, având rezultate remarcabile la nivelul Albei: event județean în 2017 și câștigarea barajului de promovare în Liga a 3-a cu Șurianu Sebeș. Se adaugă Cupa României și Supercupa României, un an mai târziu, cu Sportul Petrești, grupare cu care a disputat un nou baraj de accedere în eșalonul superior (2019, cu CSM Tg. Mureș). Momentan activează la echipa Under 17 a LPS Sebeș, dar și la Industria Galda de Jos, clasată pe locul secund în Liga a 4-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea