Rămâi conectat

Actualitate

Primul parlamentar decedat în urma infecției cu COVID-19. Mesajul de condoleanțe din partea lui Marcel Ciolacu pentru familia deputatului PSD Buzău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat miercuri, prin intermediul paginii de socializare, faptul că deputatul PSD din Buzău, Sebastian Radu, a decedat din cauza COVID-19, transmițând condoleanțe familiei.

„Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.

Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!

Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Sebastian Radu fusese diagnosticat cu COVID-19 în noiembrie și transferat ulterior în București după ce starea lui de sănătate se agravase.

Sebastian Radu avea 49 de ani și era la primul mandat. El nu mai candidase la alegerile parlamentare din 6 decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Solstițiul de iarnă 2023: Cea mai scurtă zi a anului, cu tradiții și obiceiuri speciale

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Solstițiul de iarnă 2023: Cea mai scurtă zi a anului, cu tradiții și obiceiuri speciale Solstițiul de iarnă 2023, care va avea loc pe 22 decembrie, marchează începutul iernii astronomice. Această zi este cea mai scurtă din an, cu o durată de doar 8 ore și 50 de minute, iar noaptea va fi și mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare