Primul ministru Viorica Dăncilă: Am hotărât formarea unui grup de lucru care să analizeze problemele semnalate din Sănătate

Premierul Viorica Dăncilă a spus că, în urma discuțiilor cu managerii de spitale pe tema situației salariilor din Sănătate, a decis crearea unui grup de lucru din care să facă parte atât membri ai Guvernului, cât și reprezentanți ai spitalelor.

„Consider că trebuie să analizăm fiecare situație în parte și să venim cu răspunsuri concrete și corecte”- a spus Viorica Dăncilă, în debutul  ședinței de guvern.

ELIT

Premierul Viorica Dăncilă: „Așa cum ne-am angajat prin programul de guvernare, la 1 martie anul acesta au crescut toate salariile medicilor, am intrat pe grila din 2022, dar încă au fost semnalate anumite situații legate de personalul sanitar și nu numai.

În urma discuțiilor purtate, am ascultat cu foarte mare atenție fiecare vorbitor, am hotărât formarea unui grup de lucru care să analizeze problemele semnalate, din care să facă parte reprezentanți ai Executivului, reprezentanți ai spitalelor în subordinea Ministerului Sănătății, manageri de spitale din subordinea consiliilor județene și consiliilor locale și reprezentanți ai spitalelor monospecialitate.

Consider că trebuie să analizăm fiecare situație în parte și să venim cu răspunsuri concrete și corecte care sunt așteptate și care să se plieze pe realitatea existentă astăzi în domeniul sănătății”.

Sursa: stiritvr.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

spetsnaz 25 aprilie 2018 at 4:41

Ai hotarat ? Daaa ? Cum,in ce an ? 20…..20….? Asa prim-ministru „competent”,….nu mai gasesti,pe toata planeta !!! ???

dan 25 aprilie 2018 at 7:28

cand vrei sa ingropi o problema, faci o comisie!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...