Rămâi conectat

Actualitate

Primele ”victime” ale BAC-ului de toamnă – trei elevi eliminați din examen la Cîmpeni și Blaj

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Prima probă scrisă de la Bacalaureatul de toamnă, la limba și literatura română, a făcut trei ”victime” printre candidații care au susținut astăzi examenul.

Potrivit inspectorului școlar Dan Cherecheș este vorba despre un elev din Cîmpeni care a fost surprins cu un dispozitiv ”hands-free”. Acesta a fost eliminat din examen și nu mai are voie să susțină examenul de bacalaureat. De asemenea, alte două eleve (una din Cîmpeni și cealaltă din Blaj) au fost eliminate din săli pentru că au uitat să-și lase afară telefonele mobile care au sunat în timpul examenului. Fapta lor este mai puțin gravă astfel că vor avea ocazia să susțină din nou proba în sesiunea de anul viitor.

Reprezentantul IȘJ Alba a mai precizat că la examenul de astăzi s-a înregistrat un procent de absenţi de 19%, din cei 824 de candidați înscriși pentru susţinerea probei scrise de limba română prezentându-se doar 667.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea