Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Primele plecări de la Volei Alba Blaj! Cleger – la Lokomotiv Kalinigrad, Barakova – la Developres SkyRes Rzeszow

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei la volei feminin, s-a despărțit deja de două jucătoare, vedeta cubaneză Ana Cleger – care a semnat în Rusia, cu nou-promovata Lokomotiv Kalinigrad, unde a primit un contract extraordinar, și Petya Barakova, ridicătoarea din Bulgaria, care a ajuns în Polonia, la Developres SkyRes Rzeszow, fosta adversară a echipei din “Mica Romă”, în grupele Ligii Campionilor.

Este deja cunoscut faptul că înțelegerile în volei au durata unui singur an și, în consecință, la finalul fiecărei stagiuni loturile se schimbă din temelii. La fel este cazul și pentru “mândria județului”, ce a realizat cea mai importantă performanță din istoria voleiului feminin autohton, prin calificarea în finala Champions League de la București. Ambele jucătoare au stat la Blaj, sub comanda lui Zakoc, un sezon, Ana Cleger având un sezon impresionant, ce a culminat cu includerea în formula ideală a Final Four-ului din 5-6 mai, alături de colega sa Nneka Onyejekwe.

În stagiunea viitoare, Volei Alba Blaj încearcă să-și creioneze un efectiv puternic, prin care să revină în fruntea voleiului autohton, atacând titlul și cupa, câștigate în acest sezon de rivala CSM București. Este prematur să vorbim despre achiziții, însă clubul blăjean intenționează să păstreze în lot jucătoare ca Nneka Onyewjekwe, Marina Vujovic sau Ramona Rus, șanse mai mici de a continua având căpitanul Adina Salaoru, cea mai veche echipieră a Blajului, unde a ajuns acum 5 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea